Marcin - ocena (1) Współpraca bez zarzutów. Doskonały kontakt. Szybka reakcja w sytuacjach... Marcin Joanna - opinia (4) Jestem bardzo zadowolona z tego Zarządcy, zawsze szybko i sprawnie załatwiają... Joanna Adam K. - ocena (1) firma bekazet zmienia się i to na pozytywne, mam nadzieje ze tak będzie dalej . Adam K.
Zadowolony mieszkaniec - ocena (1) wg mnie złe opinie są niezasłużone. Firma skupia zaangażowanych i... Zadowolony mieszkaniec Magdalena - ocena (1) Polecam. Koloseum doskonale zajmuje się nasza wspólnota od 3 lat ;) Magdalena Artur - ocena (1) Nie polecamy nikomu tej firmy!!! Sprawdzajcie sami u obecnych klientów opinie. Artur Arti - ocena (4) Za bardzo nie ma tam już z kim rozmawiać. Banda, która udaje że pozjadała... Arti Agnieszka - opinia (2) Od miesiąca proszę o naprawę lamp na klatce schodowej przy domofonie, awaria... Agnieszka niezadowolony użytkownik - ocena (2) Niejasny sposób rozliczania gazu w bloku oparty o system zgłoszeń liczby... niezadowolony użytkownik Adam - ocena (1) Niestety opinie nie pokrywają się w żaden sposób z rzeczywistością. Brak... Adam lokator - ocena (1) Porażka! A pan Rafał ma wywalone na wszystko! Mieszkanie jest zalewane - nie... lokator Bartosz - ocena (3) Zamiast wysłać przypomnienie o płatności, firma wystawia Wezwanie do Zapłaty... Bartosz Rafał R - ocena (1) Z firmą miałem już dwukrotnie kontakt, zawsze profesjonalni, na najwyższym... Rafał R Pawel - ocena (1) oj oj oj wszedzie dobrze, gdzie nas nie ma :-) raz na wozie raz pod wozem,... Pawel Grzegorz - ocena (2) Najlepsze biuro obsługi wspólnot w Trójmieście, bardzo polecam! Grzegorz Adam - ocena (1) Firma sprawdza się w administrowaniu nieruchomościami. Najważniejsze jest dla... Adam Michał Musiał - ocena (1) Administrator Sitkiewicz to najlepsza opcja na zarządzanie nieruchomościami.... Michał Musiał Michał Szmul - ocena (1) Najlepszy Zarządca Nieruchomości z jakim miałem olbrzymią przyjemność... Michał Szmul Gdynia - ocena (1) 0/6 Nie polecam, totalny brak profesjonalizmu. Podejście tragiczne. Gdynia Matt - ocena (1) Jesteśmy zadowoleni z współpracy z actum Od samego początku bardzo pomocni,... Matt