Jan - opinia (1) Jestem zadowolony z obsługi i dlatego ten komentarz. Dokumenty niezrozumiałe... Jan Mieszkaniec wspólnoty - opinia (1) Pani Dorota jak na właściciela przedsiębiorstwa zajmującego się zarządzaniem... Mieszkaniec wspólnoty Leo - opinia (1) Ta firma to koszmar, oczywiście nie polecam .Ukrywanie dokumentów dla... Leo
Jan - opinia (1) Rzeczowa i mila obsługa pań z biura. Ostatni kontakt przy sprzedaży lokalu... Jan Sebastian Figura - opinia (1) Sehr guter Service! Einfache, unkomplizierte Kommunikation. Empfehlenswert! Sebastian Figura Jarek - opinia (1) Najsłabszy administrator nie reaguje na maile ani na telefony.Nie odbiera nie... Jarek Anna - opinia (1) Polecam.Bardzo dobra obsługa. Anna Ola - opinia (1) Polecam! Bardzo dobry kontakt. Sprawa szybko i sprawnie załatwiona. Ola bob - opinia (1) To jest najgorszy zarządca w Trójmieście !!! bob Paweł i Natalia - opinia (1) Zmieniliśmy swojego zarządcę około 6 miesięcy temu i była to bardzo dobra... Paweł i Natalia Basia - opinia (1) Firma bardzo szybko reaguje i pomaga. W poniedziałek rano zgłosiłam usterkę... Basia Kamil - opinia (1) Współpracuje z ACTUM już od 3 lat i jestem bardzo zadowolony ze sposobu ich... Kamil Lokator KM - opinia (1) Omijać szerokim łukiem, zaniedbali osiedle Kamienice Malczewskiego a kiedy... Lokator KM Kasia - opinia (1) Ostatnio byliśmy zmuszeni zmienić zarządce, ponieważ poprzedni nie wywiązywał... Kasia Karol - opinia (1) Byłem zawsze nieufny wobec firm zarządzających nieruchomościami, ale... Karol Dominika - opinia (1) Bardzo polecam tę firmę, pękła mi rura w mieszkaniu, a sympatyczną Pani Ania... Dominika bb - opinia (1) Absolutnie odradzam. Skuteczność wykazują jedynie w podwyższaniu własnych... bb Monika - opinia (1) Serdecznie polecam firmę prostywynajem. Apartamenty dostępne na ich stronie... Monika Magdalena W - opinia (1) Profesjonalna obsługa wspólnot mieszkaniowych. Firma zatrudnia kulturalnych i... Magdalena W Luda - opinia (1) Najgorsza administracja. Bardzo wysokie czynsze a jednocześnie totalnie... Luda