prezes zarządu wspólnoty - opinia (2) Bardzo kompetentna obsługa biura. Administrator bardzo pomocny i przyjazny.... prezes zarządu wspólnoty NAjemca - opinia (1) Polecam zespół zarządzania nieruchomościami. Dbają o finanse obiektu. Ich... NAjemca Małgorzata - opinia (1) Ten administrator to jakaś porażka i żenada w bliższym kontakcie. Brak... Małgorzata
Andrzej - opinia (1) Współpracujemy z Actum już od 2018r. Głównie cenię ich za pomoc w... Andrzej Krzysztof - opinia (1) Debiut I ,Pruszcz Gd Nieumiejętność zarządzania, kumoterstwo między członkami... Krzysztof Grzegorz - opinia (1) Firma dobrze wykonuje swoje obowiązki. Opiekun wspólnoty sprawnie obsługuje... Grzegorz Jagoda - opinia (1) Rzetelna i godna polecenia firma Jagoda A i M - opinia (2) O deweloperze dowiedzieliśmy się od znajomego, który kupił mieszkanie w I... A i M Miroslaw - opinia (1) Firma Głazik jako zarządca nieruchomości fachowo i rzetelnie wywiązuje się z... Miroslaw Najemca - opinia (2) TPS to fachowcy, którzy naprawdę rozumieją ten rynek oraz problemy związane z... Najemca Michał - opinia (1) Jestem niezadowolony z zarządcy. O wszystko trzeba długo zabiegać a później... Michał Stach - opinia (1) To jest prawdziwa tragedia. Pan Bąkowski nad niczym nie panuje. Jeśli chodzi... Stach Agnieszka - opinia (2) Polecam z czystym sumieniem! Wszystko - od projektu po budowę i wydanie... Agnieszka Pani M. - opinia (2) Wynajmowałam apartament w Sopocie. Dobry kontakt i oferta zgodna z tym, co... Pani M. Klient - opinia (1) W styczniu odebrałem mieszkanie na Chyloni. Teraz wykańczam mieszkanie pod... Klient Marcin - opinia (2) Profesjonalna firma. Doskonale rozwiązuje skomplikowane problemy Marcin Jerzy ś - opinia (1) Firma godna polecenia.tak trzymać Jerzy ś Piotr - opinia (1) Współpraca od lat układa się bardzo dobrze. Polecam :) Piotr mieszkancy - opinia (1) Nasza wspólnota mieszkaniowa zarządza firma "Partner" z Gdyni,Poznańska 1/3 ,... mieszkancy Joanna Nowacka - opinia (1) Współpracujemy z Actum od kilku lat i jesteśmy bardzo zadowoleni.... Joanna Nowacka