Joanna Nowacka - opinia (1) Współpracujemy z Actum od kilku lat i jesteśmy bardzo zadowoleni.... Joanna Nowacka Kamila - opinia (1) Nachalna reklama, brak transparentności ze strony zarządcy Kamila Bart - opinia (1) Nie polecam tej firmy. Nie potrafią rozwiązać najprostszych problemów. Nie... Bart
Mati - opinia (1) Bardzo dobry i profesjonalny Zarządca. Znacząco poprawiła się sytuacja... Mati D. - opinia (1) Od roku "zarządzają" osiedlem, na którym mieszkam. Poza braniem kasy i... D. Tomek - opinia (1) Wszystkie sprawy załatwione szybko, kontakt bardzo dobry Tomek Agata K. - opinia (1) Podoba mi się profesjonalne podejście Actum do klienta, czuć zaangażowanie,... Agata K. Agata K. - opinia (1) Podoba mi się profesjonalne podejście Actum do klienta, czuć zaangażowanie,... Agata K. Agata i Paweł - opinia (1) Zmieniliśmy naszego zarządcę nieruchomości 6 miesięcy temu i była to... Agata i Paweł Jakub - opinia (1) Wybraliśmy zarządcę wspólnoty na Actum jakiś czas temu i okazało się, że... Jakub Joanna - opinia (1) Nie polecam. Firma jest zarzadca bloku, w którym mieszkam od kilku lat, wiec... Joanna Karol - opinia (1) Można załatwić sprawnie kwestie remontowe? Można. U poprzednika trwało to... Karol Piotr - opinia (1) Jesteśmy zadowoleni z tego jak nasze osiedle jest administrowane przez... Piotr Ewelina - opinia (1) Jeszcze nigdy wcześniej administrator nie był tak często w naszym budynku i... Ewelina Hanna - opinia (1) Kontakt miły i profesjonalny, zarówno z administratorem, jak i pracownikami... Hanna Anna - opinia (1) W końcu udało się rozwiązać problemy na osiedlu, dziękujemy Panu Tomaszowi za... Anna Ewa - opinia (1) Rewelacyjna obsługa. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Polecam Ewa Anna - opinia (1) Dodzwonić do firmy się można. Nagrana informacja poleca wybrać nr wew. Po... Anna Marta - opinia (1) Z Koloseum jesteśmy od dwóch miesięcy i widać znaczną poprawę. Pan... Marta Alicja - opinia (1) Polecam z czystym sumieniem tego zarządcę. Nie mogę na nic narzekać, przy... Alicja