JG - opinia (1) Dobry kontakt z administratorem, często bywa na osiedlu, w przeciwieństwie do... JG Rafał - opinia (1) Zdecydowaliśmy się na wybór Platidy i to był bardzo dobry wybór.... Rafał Mieszkaniec Nowe Orłowo - opinia (1) Profesjonalne podejście i kompetentna załoga Mieszkaniec Nowe Orłowo
Monika - opinia (1) Bardzo profesjonalna firma. Wkładają całe serce w to. Monika Beata - opinia (1) Wcześniej borykałam się z problemami u innego administratora, także teraz... Beata Marcin - opinia (1) W końcu ktoś kto dba o sprawy naszego osiedla w należyty sposób.... Marcin Paula - opinia (1) Jestem zadowolona ze współpracy z Zarządcą "Erta" a szczególnie bardzo... Paula Mieszkaniec wspólnoty - opinia (1) Polecam współpracę z tym administratorem. Mieszkaniec wspólnoty jaroo - opinia (1) Brak kontaktu poza informacją i działem opłat. Brak kontaktu z zarządzającym... jaroo Asia - opinia (1) Dla mnie Veidik czy EstateCare jest dramatem. Od kilku miesięcy dostajemy... Asia Misiu - opinia (1) Ok. Wyjaśnią wszystkie wątpliwości a w razie problemów można na miejscu po... Misiu Rafał - opinia (1) Veidik a raczej Estate Care usuwa nieprzychylne opinie na Google! Tragedia,... Rafał Aleksander - opinia (1) Trochę tak, jakby się w ogóle nie miało administratora. Nawet najbardziej... Aleksander CzłonekWspólnoty - opinia (1) Robią wszystko aby nic nie robić !!! CzłonekWspólnoty Lulu - opinia (1) Wszystko ok. Sprawnie. Czasem zbyt drobiazgowo, ale chyba o to w tym chodzi. Lulu Andrzej - opinia (1) Super administrator. Wreszcie ktoś dba o nasze osiedle. Koloseum wybraliśmy w... Andrzej Kasia - opinia (1) Obsługa na najwyższym poziomie. Szybko sprawnie, profesjonalnie. Polecam. Kasia Niezadowolona - opinia (1) Mam nieszczęście mieszkać na osiedlu zarządzanym przez tę firmę. Firma jest... Niezadowolona Hokejowa - opinia (1) Przeszliśmy dwa kilka miesięcy temu pod obsługę BAMiT. Na tę chwilę jest w... Hokejowa Piotr Szeffer - opinia (1) Jestem po ogromnym wrażeniem sprawności tego zarządcy. Na bieżąco reaguję na... Piotr Szeffer