Robert - opinia (1) Polecam. Mieliśmy wcześniej kilku innych administratorów i zwykle kończyło... Robert Agnieszka - opinia (1) Moja ocena Actum jest bardzo dobra, ponieważ widzę, że firma dba o wszystko.... Agnieszka Mike - opinia (1) Jesteśmy zadowoleni, actum zarządza naszą wspolnotą na Sokółce już ponad rok.... Mike
Daria - opinia (1) Firma Actum to był bardzo dobry wybór, śmieci wywożone na czas, wszystkie... Daria Członek Wspólnoty - opinia (1) Administrator naprawdę godny polecenia!!! Nikt nie jest idealny ale osoby tam... Członek Wspólnoty Ola - opinia (1) Jestem zadowolona ze współpracy. Ola Zbyszek - opinia (1) Nie polecam ogólnie nie wywiązują się z obowiązków Zbyszek Stały były klient - opinia (1) Nie poleca nie polecam jeszcze raz nie polecam! Stały były klient aniela - opinia (1) Przede wszystkim fachowe podejście do współpracy w zarządzaniu aniela Mieszkaniec nieborowskiej - opinia (1) Nistety poza regularnym rozliczaniem czynszów braniem regularnej zapłaty ,nie... Mieszkaniec nieborowskiej Monika - opinia (1) Zarządca naszego osiedla od 2 lat. Nigdy nie było problemów i szybko... Monika Krzysiek - opinia (1) Jestem zadowolony z dotychczasowej współpracy, jest kontakt, są odpowiedzi na... Krzysiek Ola - opinia (1) MARKA to profesjonalnie i szybko reagujący na potrzeby mieszkańców zarząd... Ola Mateusz - opinia (1) Odkąd zarządza naszym budynkiem firma Koloseum, widać znaczną poprawę.... Mateusz Łukasz Z. - opinia (1) Dzwonienie do różnych zarządców z problemem to zwykle traumatyczne przeżycie,... Łukasz Z. Michał - opinia (1) Jesteśmy zadowoleni z pracy Pana Marcina na naszym osiedlu. Koloseum w... Michał Matii - opinia (1) Beznadziejna firma.Nue wywiązuje ie ze swoich zadań.Szef firmy arogancki i... Matii Barbara - opinia (1) O dkiedy Koloseum przejęło naszą wspólnotę kontakt z administratorem znacznie... Barbara Jacek - opinia (1) Wszyscy, którzy tu narzekają chyba nigdy nie mieli do czynienia z innymi... Jacek własciciel - opinia (1) Najlepsza w Sopocie, nie ma problemu w sprawnym załatwianiu spraw. Zwłaszcza... własciciel