Bardzo nielmile Panie (2) Moze dltego ze mieszkalam poza Polska pare lat ,jestem przyzwyczajaona do... Anna Czysta Wspólnota???? Gryfa Pomorskiego 79 (1) Na klatce wszędzie pajęczyny, brudno, szyby na drzwiach tłuste ze smugami,... Trezus rzetelna firma (1) jesteśmy zadowoleni z usług firmy i polecamy wszystkim wspólnotom mieszkaniowym vigora
nie korzystać (1) Panie z byłego PGM więc niereformowalne, niegrzeczna obsługa, słaba lub w... bm POLECAM. (1) POLECAM BARDZO !!! WSZYSTKIE PROBLEMY NA BIEZACO ROZWIAZYWANE DOBRO... agnieszka Zdecydowanie nie polecam (1) Dokładnie jak powyżej i zgadzam się z poprzednią opinią. Ta firma usługowa... M !! (1) nie zgadzam sie z opiniami na dole a szczególnie z panem lub pania o pseudo... mieszkanka zawiedziony (1) Nie zgadzam się z poniższą opinią. Obsługa nie jest profesjonalna, Panie... J. Małgorzata - opinia (1) Polecam K&K ponieważ dzięki zaangażowaniu i kompetencji zarządcy przede... Małgorzata POLECAM (1) Bardzo polecam szkołę nauki jazdy EXPERT, nauka w spokojnej i miłej... Angelika Odradzam (2) co roku sa problemy z odsniezaniem dachow, czego efektem jest zalewanie... AMM Profesjonalna firma (1) Polecam tego zarządcę, stawki które pobierają za administrowanie NIE... Tomasz Sylwia B. - opinia (1) Polecam innym ta firme ze wzglesu na zaangazowanie w dobro wspolnoty, szybkie... Sylwia B. Super polecam!!!! (1) Ja jestem bardzo zadowolony, wcześniej miałem innego zarządcę , który był... Adam Słaba firma (1) Na moim koncie, co prawda, mogę się zalogować, ale problem polega na tym, że... zażenowana (...) (1) Uchwała Rady Miasta Gdańska nr III/51/2002 z dnia 5 grudnia 2002 roku była i... krohn pasożyty (1) zlikwidować jak najszybciej! krohn Firma nie ma pojęcia o administrowaniu wspólnotami (1) Zrezygnowalismy z usług firmy Gestor z wielu powodów. Ludzie pracujący w tej... Mirek Anna Jastrzębska - opinia (1) Firma "Expert" administruje naszym budynkiem od ponad 5 lat. Jesteśmy... Anna Jastrzębska ROZPACZ I BEZNADZIEJA W JEDNYM (1) W całej rozciągłości i co do słowa popieram opinię interesariuszki - ta firma... pracownik, który nie miał wpływu