lokator (1) (...) Oferuje lokatorom usługi jedynie zaprzyjaźnionych firm, których ceny i... lokator a może korupcja (1) dowiedziałem się , że euroformat chce anulować karę umowną za termin... lołel bardzo rzetelna firma (1) My zmieniliśmy administratora i jest super, rozliczenia na czas budynek zadbany jareczek220
Bardzo dobry administrator (2) Jestem we wspólnocie, w której od trzech lat zarządza pan Bogdan i muszę... Pani Jola Dno totalne (3) Zero porozumienia , on ma jedna zasadę To ludzie są dla nie a nie na odwrót.... Gość NIE polecam!!!!!!! (1) Pełna komuna! Cokolwiek mają zrobić to tylko z łaską i koniecznie powoli o... marta Obiecane lecz nie wykonane (1) Wanda Rotta-Ratajek uważa, że wspólnotą warto zajmować się tylko w pierwszym... Mateusz ostrzegam!!!! (1) Jestem mieszkanką domu zarządzanego przez firmę Erta. Administrowanie... Ewa pomyłka! (2) Tego nie można nazwać zarządzaniem, nie robią nic poza spisywaniem liczników,... Tomasz Nieudolność, olewanie klientów (1) Przez niedbalstwo Kemy w ciągu dwóch lat robiliśmy dwa remonty w naszym... AK Brak możliwości kontaktu telefonicznego. (1) Brak możliwości kontaktu telefonicznego. xipm MASAKRA!!! (1) Panie w "TWA" nie reprezentują sobą żadnego poziomu. Zachowują się... Mieszkanka Wrzeszcza Pytanie (1) Mam parę uwag. Po pierwsze informacji o godzinach urzędowania w miejscu... kompex1950 NEGATYWNIE.......... (1) ,nie uprzejme,opryskliwe tylko kasę trzepać i do kieszeni zero znajomość... Rychu Brak kompetencji (1) NIE POLECAM!!! Zmieniliśmy Administratora gdyż Gestor nie wywiązywał się... Beata NEGATYWNIE (1) Panie niemiłe,niczego się nie można doprosić, sprzątaczka na klatce się nie... Bożena DNO I 2m bagna (1) DNO I 2m bagna Mustang Są beznadziejni (1) Pracownicy tej firmy mają podejście do klientów jak w poprzedniej epoce. Nic... Bolek Zdecydowanie odradzam (1) Fatalna, nierzetelna administracja! Panie z pozoru wydają się miłe jednak gdy... Zdegustowana Koszmar (1) Nikomu nie życzę współpracy z tą firmą. Bałagan w kartotekach opłat Klientów,... Lokatorka