NIE (2) Cóż, nic dodać nic ująć moje poprzedniczki w 100 % mają rację. Firma masakra,... Mieszkanka Brak kompetencji (1) Nie polecam,dokładnie jak napisał jeden z przedmówców współpraca z Gestor to... Bika Dobry Zarządca (4) W moim odczuciu firma działa jak należy, odpowiada na wszystkie zgłoszenia i... mieszkaniec
mamy na Sokółce, jest ok (1) Ludzie pasjonują się narzekaniem na swojego administratora, ale nie... Michał Z. mamy Actum, jest porządek (1) mieliśmy wcześniej na budynku inną "firmę" , faktem jest że była tania. Ale... Marek Borzęcki mamy Actum, (1) mieliśmy wcześniej na budynku inną "firmę" , faktem jest że była tania. Ale... Marek Borzęcki totalna kompromitacja (1) Firma nierzetelna i niegodna zaufania, dba jedynie o własne interesy. Niemal... piotrek Polecam (3) Doskonała współpraca, profesjonalnie i solidnie. Bardzo elastyczna oferta... Anna Pożar (1) ugaszony, dzięki za merytoryczne wsparcie naszego zarządu. Lokatorzy często... członek zarządu WM Gdańsk TRAGEDIA (2) zarządca w ogóle nie interesuje się osiedle! pojawia się tylko jak są... wsciekla na KK więc... (2) K&K zarządzają naszym osiedlem, bo tak wybral developer. Myślimy nad zmianą... zetka miło się mieszka (1) W środę zepsuł nam się domofon. Zgłosiłem usterke do administratora i jeszcze... Michał Brak podstawowych umiejętności do zarządzania nieruchomościami- dramat (1) Nic nie kumają a dziale administratorki, nie znają przepisów, miesza im sie... Magda PROFESJONALNIE (2) ZNAKOMITA JAKOŚĆ USŁUGI W SZCZEGÓLNOŚCI W OBIEKTACH KOMERCYJNY, JAKO NAJEMCA... M. OLECH Polecam (1) Jak to zwykle bywa, wybór firmy zarządzającej Wspólnotą - był mimo... PiotrF Klientka (2) Zdecydowanym atutem firmy jest przestrzeganie wszystkich niezbędnych... Klientka Polecam (1) Cóż dogodzić się wszystkim nie da ale ja na nich Nie narzekam Michał Opłaty (2) Opłaty powinny wynieść 1 PLN rocznie za 1m2 czyjejś nieruchomości lub 10... :-) Solidny administrator (2) Korzystamy z usług Admisty od 6 miesięcy, bardzo rzetelnie wypełania swoje... Natalia alternatywy 4 (3) polecam fanom filmu alternatywy4 bedziecie mieli u siebie!!!! czeslaw