PROFESJONALNIE (2) ZNAKOMITA JAKOŚĆ USŁUGI W SZCZEGÓLNOŚCI W OBIEKTACH KOMERCYJNY, JAKO NAJEMCA... M. OLECH Polecam (1) Jak to zwykle bywa, wybór firmy zarządzającej Wspólnotą - był mimo... PiotrF Klientka (2) Zdecydowanym atutem firmy jest przestrzeganie wszystkich niezbędnych... Klientka
Polecam (1) Cóż dogodzić się wszystkim nie da ale ja na nich Nie narzekam Michał Opłaty (2) Opłaty powinny wynieść 1 PLN rocznie za 1m2 czyjejś nieruchomości lub 10... :-) Solidny administrator (2) Korzystamy z usług Admisty od 6 miesięcy, bardzo rzetelnie wypełania swoje... Natalia alternatywy 4 (3) polecam fanom filmu alternatywy4 bedziecie mieli u siebie!!!! czeslaw fajne podejście do klienta (1) gestor jest moim pierwszym kontaktem z tą branżą więc ciężko mi porównywać,... Paweł Gromowski Bardzo polecam (1) K&K przejęło sprawy naszej wspólnoty po innym zarządcy. Porównując ich pracę... Natalia Gardenia (1) Nie mam zbyt dużego doświadczenia ale po naszym poprzednim administratorze... Mieszkaniec jest ok (1) jedyny administrator, który nie kombinuje. Opłaty są dość wysokie ale nie ma... wrzeszcz Czas na zmiany (1) Mieszkam od niedawna we wspólnocie zarzadzanej od dawna przez E.Kaczorowską.... JK super zarzadca (3) szczerze polecam, niedawno przejął mój budynek od firmy będącej ponad 10 lat... Jola Katarzyna - opinia (1) POLECAM! Wszystkie problemy rozwiązywane na bieżąco. Dobry kontakt! Katarzyna Beznadzieja (1) jak w tytule ok MI TA FIRMA SIĘ PODOBA! (1) Sprzątaczka super :):):) nie znam tak dobrej, rozmowa w sprawach dotyczących... Michał Polecam P. Wojtka M. z O.S.K Expert :) super instruktor (1) Super instruktor dużo mówi o niespodziankach na drodze i do tego dobrze... Michal__ Wojciech W. - opinia (2) Niedługo minie drugi rok jak nie korzystamy z usług tej Pani. Do tych... Wojciech W. (..) (1) Obsługa niekompetentna, nie potrafią udzielić rzetelnych informacji, nie... Właścicielka mieszkania Całkowita ignorancja (1) Kobiecie prowadzącej ten interes wydaje się faktycznie, że jest właścicielem... Merc