Zarządca jak z filmów Bareji (3) Gdybym mogła wszędzie dałabym zero. Może z wyjątkiem obsługi. Panie pracujące... klientka Dobry zarządca (1) Moje osiedle na Oruni do końca 2011 r. zarządzane przez SM... Jacek Polecam - administrator z dużą wiedzą!!! (1) Jestem właścicielem mieszkania na dużym osiedlu. Od kilku lat zarządza nami... Zadowolony-zarząd
Polecam (1) Firma K&K Przejęła zarządzanie naszą nieruchomością. Sympatyczne Panie... Marchewka Księgowość (1) Super współpraca, księgowa p.Anita nie dość ze mądra to jeszcze piękna.... Krzysztof Opieszałość i kolesiostwo (1) Dramatyczna obsługa, kierowniczka podstawowych zasad kultury nie ma. Działa... Adam remont g. pomorskiego (2) nikt nic nie wiedzial o remontowanej ulicy gryfa pomorskiego, a jedyny bob... Jasiek z Fikakowa NIE (2) Cóż, nic dodać nic ująć moje poprzedniczki w 100 % mają rację. Firma masakra,... Mieszkanka Brak kompetencji (1) Nie polecam,dokładnie jak napisał jeden z przedmówców współpraca z Gestor to... Bika Dobry Zarządca (4) W moim odczuciu firma działa jak należy, odpowiada na wszystkie zgłoszenia i... mieszkaniec mamy na Sokółce, jest ok (1) Ludzie pasjonują się narzekaniem na swojego administratora, ale nie... Michał Z. mamy Actum, jest porządek (1) mieliśmy wcześniej na budynku inną "firmę" , faktem jest że była tania. Ale... Marek Borzęcki mamy Actum, (1) mieliśmy wcześniej na budynku inną "firmę" , faktem jest że była tania. Ale... Marek Borzęcki totalna kompromitacja (1) Firma nierzetelna i niegodna zaufania, dba jedynie o własne interesy. Niemal... piotrek Polecam (3) Doskonała współpraca, profesjonalnie i solidnie. Bardzo elastyczna oferta... Anna Pożar (1) ugaszony, dzięki za merytoryczne wsparcie naszego zarządu. Lokatorzy często... członek zarządu WM Gdańsk TRAGEDIA (2) zarządca w ogóle nie interesuje się osiedle! pojawia się tylko jak są... wsciekla na KK więc... (2) K&K zarządzają naszym osiedlem, bo tak wybral developer. Myślimy nad zmianą... zetka miło się mieszka (1) W środę zepsuł nam się domofon. Zgłosiłem usterke do administratora i jeszcze... Michał Brak podstawowych umiejętności do zarządzania nieruchomościami- dramat (1) Nic nie kumają a dziale administratorki, nie znają przepisów, miesza im sie... Magda