brak profesjonalizmu (1) Ta wspoldzielnia to jedna wielka pomyłka, a szczegolnie pani administratora... gosia polecam! (1) godni zaufania, warto polecić im nieruchomość tomek Arogancja na maksa (2) Firma Erta kojarzy mi się z: brakiem szacunku dla klienta, brakiem słuchu na... rozczarowany klient
szukanie naiwnych wspólnot (2) firma makabryczna , obsługa -niedbalstwo i totalna ignorancja, serwis... były klient Fachowość pierwsza klasa (1) Jako laikom w dziedzinie budownictwa, było nam niezmiernie miło współpracować... żona i mąż moze faktycznie nie ideal (1) ale sorry, nasz poprzedni to jakiś absurd. bob ma fajnych chłopaków na naszym... bywalec osiedla o blond wlosach Nie polecam!! (1) Na poczatki pieknie wszystko wygladało.Z czasem totalna olewka klienta.... OM Dobra firma! (1) Firma Administrator s.j. przejęła zarządzanie naszą nieruchomością 2 2010r.... Michał Adam - opinia (1) Na początku jeszcze się właściciel starał a po jakimś czasie totalna olewka.... Adam na szczęście to już były administrator (1) Fatalna obsługa nieruchomości. Typowa administracja zza biurka. Kiepski... xxx Ta firma to totalna katastrofa. Radzę trzymać się od nich jak najdalej! (1) Obsługa w tej firmie to jest dno nawet jak na standardy prlu. W razie... Klient Tragedia! (1) Tragedia nad tragedie. Firma obiecuje złote góry, w umowie zapis o... NigdyWięcej zadowolony Klient (1) Nie zgadzam się z zamieszczonymi opiniami, moje doświadczenia są zupełnie... Marcin Bardzo polecam (4) Zaangażowane i kompetentne Panie. Profesjonalna obsługa i komunikatywność.... Bardzo zadowolona klientka rzeczywistość (6) Był Polzen... żarówki wymieniał, zawsze argumenty, że czegoś nie można zrobić... były klient polecam kompleksowa administracje wraz z usluga sprzatania (1) polecam kompleksowa administracje wraz z usluga sprzatania. ceny bardzo... klientka polecam! (1) z lekkim niedowierzaniem spoglądałem na tego młodego człowieka, gdy zarząd... Karol obsługa to koszmar (1) zgadzam się - obsługa Pań jak za króla świeczka, zlewka klienta i klient jest... ja świetna firma (1) Polecam, rozwiązali sporo problemów w naszej Wspólnocie. Jacek Naprawde super! (3) Muszę przyznać, że obsługa jest naprawdę świetna. Panie bardzo mile i... zadowolony lokator