Dynamiczny młody administrator (1) Z tego miejsca chciałbym polecić tego młodego administratora. Jako wspólnota... Członek zarządu WM Kossaka 7 Raczej przeciętny i drogi administrator (2) Jest to kolejny administrator z którym mam do czynienia. Niestety jest on... Jan Słaby kontakt z mieszkańcami (2) Miałem okazję kilka razy prosić firmę HomeSystem o informacje dotyczące... Stanisław
Mogę polecić (2) Nie narzekamy, kompetentny administrator który wie co ma robić Klaudia Polecam (2) Po przeprawach z kilkoma administratorami mogę śmiało polecić firmę Admikor.... klient Polecam (1) Mamy Actum Gdańska od kilku lat. Wyciągneli nas z niezłego bagna po... mieszkaniec z wiszących ogrodów brak znajomości ustawy o własności (2) właścicielom za stoliczek i doniczkę z kwiatkiem na korytarzu grożą licytacją... Wacek Niekompetencja (1) Witam od roku mam problem z kominem zamiast wyciągać powietrze z mieszkania... Bendzmer Ryszard Tylko grzeją stołki (1) Pracownicy działu eksplatacji właściwie nic nie robią . Dolne Miasto, które... mika Zarządzanie naszą nieruchomością (1) Współpracujemy nie od wczoraj, oddaliśmy w opiekę duży budynek usługowo... Somkarz Zbigniew Godne polecenia (2) Zarządca godny polecenia. Nasza Wspólnota mieszkaniowa kilkukrotnie trafiała... Arek Gdyby tylko odpisywali na maile... (2) Administrator dobry, natomiast przydałby się czasami odpisać na maila od... qba nie polecam (1) Pani Administrator jest osobą niesłowną. Sprawy jej powierzone wymagają... mieszkaniec kamienicy Nie polecam (2) Firma nie dba o lokatorów ani o ich kieszeń raz w roku można kogoś zobaczyć z... Iwa Mogę polecić, nie mam zastrzeżeń (1) jesteśmy zadowoleni, nie ma się do czego przyczepic, sympatyczni ludzie Lenny Superrr (1) Co do obsługi nie mam zastrzeżeń, panie w gdyńskim oddziale są bardzo miłe.... Seba pełen profesjonalim (1) profesjonalna i miła obsługa, stały kontakt z mieszkańcami, częsta obecność... morenka habitum-zarządca poza prawem... (1) modernizował sieć elektryczną w piwnicy u nas we wspólnocie .Uchwałę... lila mieszkanka złotej karczmy pomylka dość droga (1) nie słowny ,nie sumienny,nie rzetelny,brak współpracy ,polećcie kogoś-prosze... lila mieszkanka złotej karczmy polecam nowym wspólnotom (4) Na początku roku odebraliśmy klucze do naszego nowego mieszkania. Budynek... Mikołaj