Mało ludzkie podejście (2) Trudno powiedzieć że to firma usługowa, bardziej im się wydaje że członkowie... Tramway Bardzo dobry (4) Bardzo solidny i uczciwy zarządca. Mieliśmy już 2 innych, dopiero MARKA... Andrzej Komandorski super zarządca (1) po dotychczasowych trudnych doświadczeniach już chyba mało kto z Mieszkańców... Stabisław - Zarząd Wspólnoty
Polecam (1) Polecam, firma jest ok, dobry kontakt, wszystko gra, jesteśmy zadowoleni Juras Świetna obsługa (1) Jestem zadowolona z obsługi firmy Zarządzającej Primer. Musiałam często... Anna Współpraca (1) po małej awarii w mieszkaniu miałem do czynienia ze swoją administracją.... Adam Polecam! (1) Są naprawdę OK! Zarządca zajmuje się sprawami naszej wspólnoty z dużym... Kasia Naprawdę dobra firma (1) Bardzo dobra Administracja dla Wspólnot z problemami, bardzo nam pomogła JK Moja opinia (1) obsługa w biurze, telefonicznie, mailowo w porządku, załatwianie awarii w... Miska TRAGEDIA (1) BOJAR - najgorza jaką znam firma zarządzająca wspólnotami mieszkaniowymi.... Mieszkanka PORADZILI SOBIE Z DŁUŻNIKAMI NA NASZEJ WSPÓLNOCIE (1) W końcu po wielu próbach trafiliśmy do Zarządcy, który wie jak działać na... Adam W końcu kumaty administrator (1) W końcu mamy administratora który zna się na przepisach i księgowości... zbychu dr - opinia (1) brak odpowiedzi na maile a gdy zostawia się numer aby pani zajmująca się daną... dr O kim te opinie???? (1) Bo z pewnością nie o VEIDIK! Cóż za zróżnicowane opinie pracowników... mieszkaniec osiedla Kpina (1) Kpina z klienta...niejasne rachunki, zawyzane opłaty, robienie z ludzi... Użytkownik Polecam serdecznie (1) Kupno mieszkania - szybko,miło,rzeczowo i profesjonalnie. Współpraca z Panem... Mario Rzetelna i fachowa obsługa (1) Dziękuje za rzetelna i fachową obsługę przy zakupie mieszkania. Bardzo dobry... Izabela Super obsługa ! (1) Jestem bardzo zadowolona z jakości usług. W bardzo szybkim czasie zostało... Magda Polecam tego zarządcę każdemu! (1) Pełen profesjonalizm. Zarządca zawsze pomocny, rozwiązuje problemy bardzo... bartek polecam (3) Rewelacyjna obsługa Katarzyna