nie polecam (1) Straszna formalistka, bez uchwały nie chce zrobić żadnego remontu. Nie polecam. Roman polecam (1) Bardzo polecam tego nadzorcę. Świetny kontakt i szybkie reakcje na zgaszane... katarzyna Gorąco polecam (1) Świetnie zarządca, kompetentna i dobrze przygotowana merytorycznie. Bardzo... Sławomir
Dobry wybór . (1) Pani Dorota to Bardzo dobry zarządca nieruchomości . Bywa na niej , zna jej... Małgorzata porzadna obsluga (1) zaangazowana w zycie wspolnoty, nie ucieka od problemow tylko je rozwiazuje,... Bartek Nie polecam (1) Pani Mozer nie reaguje na zgłaszane usterki i opóźnia ich rozwiązanie nawet... mieszkaniec Proponuję trzymać się od tego zarządcy z daleka (3) Skandaliczna obsługa oraz impertynenckie zachowanie właścicielki firmy... Dariusz Polecam zarządcę MARKA (1) Pomogli mi skutecznie rozwiązać problem z wilgocią i zagrzybieniem... Andrzej Komandorski mieszkanka wspólnoty (3) Nasz budynek administruje TWA od 8 lat i dba o dobro wspólnoty, rozwiązuje... TWA na plus Jeden z nielicznych administratorów który pracuje z sercem (2) Pełne zaangażowanie i zrozumienie. Dbanie o interes Wspólnoty. Duże... Zadowolny mieszkaniec dz.eksploatacji-o boże! (1) ...w spadku po komunie ....może dzieci doczekają normalności. ja administrowanie wspólnotą (2) MARKA, to zarządca jakiego można polecić każdemu kto poszukuje znawcy tematu,... Kobieta Niekompetencja, nieudolność, brak skutecznosci (2) Pisma, maile - pozostają bez odpowiedzi. Do administratora trudno jest się... Mirek Absolutnie nie polecam! (2) Firma obsluguje Wspolnote Mieszkaniowa Lesna 12 Gdansk Oliwa. Janusz Kaminski... Iwona Grajewska Zrobili porządek po poprzednim adminiestratorze (1) Nasz poprzedni zarządca narobił bałaganu w papierach i rozliczeniach, ludzie... Tobiasz Można polecić z czystym sumieniem (1) Jestem zadowolona w pełni. Obsługa przemiła - począwszy od kontaktu... Starsza Pani Brak dbałości o czystość na terenie Wspólnoty na Świętojańskiej zarządzanej przez PGZN (2) Wieloletnia ignorancja problemu brudnego śmietnika, w którym urządzili sobie... Ewa Żenująca praca działu technicznego (3) porozumienie z pracownikami działu technicznego jest jak rozmowa z dzieckiem... lokator fachowo (1) fachowa obsługa, opłaty ok, miła wpsołpraca lokator NIE POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Firma jak z filmu Barei, nie ma wglądu do dokumentacji, rozliczenia według... Robert