polecam (3) Rewelacyjna obsługa Katarzyna Polecam (1) Firma obsługuje naszą wspólnotę od wielu lat, nie było żadnych większych... Mieszkaniec Dobry zarządca (1) Współpracujemy z Osiedlem Zielonym od ponad 15 lat i ani razu nie było powodu... WM w Redłowie
Słabiutko na tle konkurencji (1) Dni i godziny pracy Administracji w porach nieosiągalnych dla osoby... banderola opinia (1) Moim zdaniem rzetelni, miły i konkretny w komunikacji i załatwianiu spraw.... Bożena opinia (1) Witam, Partner jest moim administratorem od 6 lat i muszę przyznać że nie mam... Marzenka Dramat (1) Nikt nic nie wie, nikogo nie ma, najlepiej to Pan przyjdzie jutro. Michał Jakość poniżej krytyki (2) Niestety firma ZZN zapowiadała się dobrze. Niestety tylko na zapowiedziach... Andrzej Ja moge polecic (1) Nie wiem na czym polega zroznicowanie opinii ale ja moge polecic firme... wiola A ja u nich mieszkam (1) Od 1,5 roku mieszkam za pośrednictwem tych państwa i nie moge powiedzieć... Student politechniki admikor (1) Sorry, ale nie różnią się niczym od sławnego juz Bimonu, właściciele mają... Anna nie polecam (1) Gestor ciągnie tylko pieniądze, szanowna P.Mirka gburowata i nie uprzejma,... zarząd O.K. (3) ogólnie ok, poprawia się sytuacja naszej wspólnoty od nawiązania z nimi... Marek Jak dla mnie - bomba! (1) Opłaty są znośne, remonty się robią, w internecie mogę sprawdzić saldo, a... Teddy Nigdy nie miałam problemu (1) Zawsze jak się do nich o coś zwróciłam nie było problemu z załatwieniem.... Ewa Solidna firma (1) Miła,fachowa obsługa. Gdy zalało mi łazienkę, problem został szybko... Daniel Tragedia (2) Załatwienie jakiejkolwiek sprawy przez pana administratora graniczy z cudem.... "zachwycony" Odradzam z pełną świadomością (2) Gestor, jako zarządca potrafi tylko brać pieniądze za zarządzanie, które... były klient Solidna firma! (1) Polecam ich usługi. Godni zaufania. Zarządca wspólnoty bardzo szybko i... Marcin w końcu porządny zarządca (1) do tej pory obsługiwał nas administrator od dewelopera, który nie widział... Danka