Kinga - ocena (1) Szkoła rodzenia oraz dobry poród to niesamowite źródło wiedzy, które pozwala... Kinga Monika - ocena (1) Świetne przygotowanie do porodu. Monika Marta - ocena (1) Rzetelna wiedza przekazana w przystępny sposób. Wszystko dobrze zorganizowane... Marta
Alicja - ocena (1) Dzięki tej szkole rodzenia wiedziałam co mnie czeka i dałam radę polecam... Alicja Iza T - ocena (1) Po kursie w szkole rodzenia zaufaj położnej byłam świetnie przygotowana do... Iza T Magdalena - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona ze szkoły rodzenia online, polecam każdemu z całego... Magdalena Karolina - ocena (1) Profesjonalne przygotowanie do porodu online masa trafnych uwag Karolina Sylwia - ocena (1) Dziewczyny robią kawał porządnej roboty! Na stacjonarnym kursie i w książkach... Sylwia Dominika - ocena (1) Dużo rzetelnej wiedzy. Czuję się dużo bardziej przygotowana do porodu jak i... Dominika Ewelina z Podkarpacia - ocena (1) Cieszę się, że poznałam (chociaż szkoda , że nie osobiście ) te cudowne... Ewelina z Podkarpacia Katarzyna Langer - ocena (1) Korzystałam zarówno ze szkoły rodzenia jak i z porady laktacyjnej i polecam... Katarzyna Langer Ana - ocena (1) Korzystałam z usług 2 szkół rodzenia i ta zdecydowanie jest warta swojej... Ana Lena - ocena (1) Brałam udział w szkole rodzenia online i nie polecam. Lena Kasia - ocena (1) Bardzo profesjonalnie, na temat, dobrze opracowane materiały, uczestnictwo w... Kasia A&R - ocena (1) Uczęszczaliśmy z mężem na weekendową szkoła rodzenia, dwa weekendy- sobota i... A&R Patrycja - ocena (1) Najlepsze miejsce do którego mogłam trafić to Szkoła Rodzenia Zaufaj Położnej... Patrycja Anna - ocena (1) Jestem zadowolona ze szkoły online. Mogłam odtwarzać kiedy chciałam, wracać... Anna Sandra - ocena (1) Profesjonalne podejście, super przekazana wiedza. Sandra Justyna - ocena (1) Cudowna baza wiedzy i doświadczenia zarówno jako specjalistki położne, jak i... Justyna Natalia - ocena (1) Szeroki wachlarz aktualnej wiedzy, Pani Ania przesympatyczna kobieta, która... Natalia