Maria - opinia (2) Szkoła rodzenia online jest wspaniała! Super uzupełniła mi wiedzę, to że mam... Maria Natalia - opinia (2) Ogrom wiedzy i przemiłe położne! Tu nie ma tematów tabu Natalia Dominika - opinia (2) Dzięki "Zaufaj Położnej" byliśmy super przygotowani na przyjście na świat... Dominika
Różycka - opinia (2) W pełni gotowa na poród, połóg i przygody dzieciowe. Zero tabu, same... Różycka anias - opinia (2) Ogromna wiedza, zawsze na bieżąco z nowościami. Super ludzie tam pracujący. anias Justyna G. - opinia (1) Najlepsza ️️️️ Miałam przyjemność rodzić z położną Justyną - pozycje... Justyna G. Justyna - opinia (1) Z całego serca polecam ! Żałuję tylko że nie poznałam kursów i całej wiedzy... Justyna Weronika - opinia (1) Takiej szkoły rodzenia potrzebowałam - z racji ciąży obarczonej ryzykiem,... Weronika Maria - opinia (2) Wspaniała holistyczna opieka nad rodziną w okresie okołoporodowym. Czuliśmy... Maria Paula - opinia (2) Ze szkoły rodzenia korzystałam online w 2020 roku jak wybuchła pandemia,... Paula Sylwia - opinia (2) Wszystkie webinary jak i produkty mogę polecić w 100% Sylwia Altoria - opinia (2) Idealne miejsce dla przyszłych i teraźniejszych mam, dowiedziałam się wiele... Altoria Kasia - opinia (2) Cudowne kobiety ratujące laktację, darzące super profesjonalną opieką i dużą... Kasia Ola i Tomek - opinia (2) Dzięki szkole rodzenia i zajęciom z panią Izą mój Mąż wiedział, co w połogu... Ola i Tomek Dominika - opinia (2) Uwielbiam najlepsi the Best ever wszystko w jednym miejscu Dominika Maja - opinia (2) Najlepsza szkoła rodzenia w Trójmieście! ️ Ten team to same anioły! Dziękujemy! Maja Aneta - opinia (2) Uwielbiam cały zespół. Dziewczyny bardzo pomocne. Świetne webinary Aneta Ola - opinia (2) Wiedza na najwyższym poziomie. Za każdym razem czekam na kolejne zajęcia ze... Ola Dagmara - opinia (2) Najlepsze położne, z aktualną ktualn, rzeczowe i kompetentne Dagmara Magda B - opinia (2) Super wykłady, bardzo dużo praktyki Magda B