Marta - opinia (2) Extra ! Dziewczyny robią super robotę online, bo z takiej miałam okazję... Marta Maria - opinia (2) Mega polecam! zwłaszcza kurs Dobry Poród!!! Złoto!!! Maria Agnieszka - opinia (2) Super dziewczyny! Pełna proferska w przystępnej formie! Agnieszka
Alicja - opinia (2) Wszystko perfekcyjne, wiedza przekazywana zrozumiale Alicja Paulina - opinia (2) Polecam wszystkim ! Dziewczyny bardzo profesjonalne, ogrom przekazanej wiedzy... Paulina N - opinia (2) Dziewczyny jestescie najlepsze! Czułam się super zadbana i zaopiekowana,... N ANJA - opinia (2) Uwielbiam! Profesjonalne i empatyczne dziewczyny! ANJA Angela - opinia (2) Najlepsza szkoła rodzenia jaka można sobie wyobrazić Angela Marlena Kamińska - opinia (2) Suuuuuupeeeer! Dziewczyny się cały czas rozwijają, udoskonalają swoje... Marlena Kamińska Magda - opinia (2) Nie wyobrażam sobie porodu bez szkoły rodzenia Zaufaj Położnej i następnie... Magda Ola - opinia (2) Najlepsza szkola rodzenia. Dziewczyny daja rade ️ Ola Kasia - opinia (2) Cudowne kobiety . On razu jestem spokojniejsza Kasia Anna - opinia (2) Bardzo profesjonalnie i z najnowsza wiedzą medyczną. Anna Ada - opinia (1) Serdecznie polecam, dziewczyny znają się na swojej pracy, dzięki nim moje CC... Ada Anna - opinia (2) Najlepsze miejsce do jakiego mogłam trafić przed urodzeniem dziecka !... Anna Ewelina - opinia (2) Zastanawialiśmy się z mężem czy na pewno chcemy płacić za szkołę rodzenia,... Ewelina ALA - opinia (2) Super zajęcia, wspaniałe prowadzące. Dużo wiedzy i fajne zajęcia praktyczne. ALA Angelika - opinia (2) Polecam za zaangażowanie, profesjonalne podejście, masę ciekawych treści. Angelika Wojtek W - opinia (2) Moja trzecia szkoła rodzenia i zdecydowanie najlepszą! Wojtek W Paulina - opinia (2) Najlepsze miejsce na mapie 3 miasta. Każda mama czuje się zatroszczona i... Paulina