Natalia - opinia (2) Myślałam, że prywatna szkoła rodzenia to fanaberia, ale dziewczyny nie... Natalia Ania - opinia (1) Szkoła i kontakt ze szkołą bardzo dobry. To co na minus to fakt, że po... Ania Natalia Sochacka - opinia (2) Wspaniałe kobiety. Cudowne specjalistki. Bardzo profesjonalne podejście do... Natalia Sochacka
Kaśka - opinia (2) Właśnie jestem w trakcie kursu szkoły rodzenia w Gdyni, przede mną jeszcze... Kaśka Ewelina - opinia (2) Bardzo profesjonalne podejscie do Pacjenta. Wszystkie położne cudownie się... Ewelina Sylwia - opinia (2) Świetna szkoła rodzenia, położne bardzo życzliwe, profesjonalne i z aktualną... Sylwia Karolina St - opinia (2) Skorzystałam z trzech wizyt patronażowych, bardzo polecam, profesjonalna... Karolina St Asia - opinia (2) Jestem bardzo zadowolona. Obsługa na najwyższym poziomie. Można o wszystko... Asia Julia - opinia (2) Najlepsze miejsce dla kobiet w ciąży ale i mam z maluchami. Dziewczyny robią... Julia Natalia Piszcz - opinia (2) Można pisać i pisac bez końca. Dziewczyny są na medal. Zarówno te, które (... Natalia Piszcz Renata - opinia (2) Fantastyczne miejsce, super ludzie, świetny klimat, profesjonalna pomoc. Renata Żaneta - opinia (2) Najlepsza szkoła rodzenia w Polsce! Żaneta Rita Maciejewska - opinia (2) Świetny zespół przekazujący ogrom wiedzy tak ważny dla kobiet - przyszłych mam! Rita Maciejewska Paulina - opinia (2) Nie ma obecnie lepszego miejsca przygotowującego kobitę do roli matki jak... Paulina Karolina - opinia (2) Dużo rzetelnej wiedzy przekazywanej w prostej formie w miłej atmosferze. Karolina Asia - opinia (2) Wspaniałe kobiety. Cudowne specjalistki. Nieocenione wsparcie! Asia Gosia - opinia (2) Świetna szkoła rodzenia, aktualna wiedza, nowoczesne podejście, polozne o... Gosia Beata - opinia (2) Polecam, piekne wspomnienia. Merytorycznie, jak na tamten moment i na poczatek. Beata Agnieszka - opinia (2) Nie ma pytania które by zaskoczyły położne z zaufaj położnej. Polecam :) Agnieszka Jowita - opinia (2) Korzystałam ze szkoly rodzenia online jak i z wielu warsztatów i naprawdę... Jowita