Justyna - opinia (2) Najlepsza szkoła rodzenia w Trójmieście. Wspaniałe wszystkie polożne, widać,... Justyna Anna - opinia (2) Dziewczyny Złoto! Dzięki nim, pierwszy poród był cudowny - bez obaw,... Anna Sandra - opinia (2) Ekipa na 100% wkłada siebie i swoją wiedzę, żeby pomóc przyszłym rodzicom. Sandra
Ewa - opinia (2) Polecamy każdym przyszłym Rodzicom! Byliśmy pewni, że sporo wiemy o ciąży,... Ewa Natalia - opinia (2) Gdyby nie ABC laktacji, do dziś nie wiedziałabym jak przystawić poprawnie... Natalia Mama dwóch księżniczek - opinia (2) Najlepiej przygotowująca do porodu szkoła rodzenia. Niesamowite położne,... Mama dwóch księżniczek Paula - opinia (2) Profesjonalne dziewczyny, ogromna i aktualna wiedza. Polecam! Paula Zuzanna - opinia (2) Szkoła rodzenia na najwyższym poziomie. Wiedza przekazywana w sposób... Zuzanna Ania - opinia (2) Właścicielka to kobieta z sercem na dłoni. Pomogła mi bez wahania w... Ania Dorota - opinia (2) 5/5 polecam każdej mamie, świetna obsługa Dorota Izabela - opinia (2) Najlepsza szkoła rodzenia w Polsce ! Izabela Paulina - opinia (2) Najlepsze z najlepszych ️️. Polecam wszystkim przyszłym rodzicom. Aktualna... Paulina Justyna - opinia (2) Bardzo polecam tę szkołę rodzenia. Położna p. Ola bardzo miła, zaangażowana i... Justyna Joanna - opinia (2) Pracownicy są kompetentni, tworzą super team, oprócz wiedzy okołoporodowej... Joanna Natalia - opinia (2) Miła obsługa podczas wizyty stacjonarnej, Panie chętnie odpowiadały na... Natalia Aga - opinia (2) Dziewczyny są wspaniałe, mnóstwo dobrych rzeczowych rad i nauki. Co bym... Aga Anna - opinia (1) Bardzo polecam to miejsce dla mam z trudnościami podczas karmienia piersią.... Anna Asia W. - opinia (1) Takiej położnej potrzebowałam! Wizyta patronażowa po porodzie rozwiała moje... Asia W. Sylwia i Bartek - opinia (1) Bardzo polecamy! Super zajęcia i super położne:) Sylwia i Bartek Od ciężarnej po mamę (1) Świetna szkoła rodzenia, cudowne położne, genialne zajęcia, sympatyczna... Monika