polecam tę szkołę rodzenia (1) W maju odbyliśmy weekendowy kurs w szkole rodzenia. Jestem bardzo z niego... Uczestniczka kursu Cudowna Szkoła! (1) Jestem bardzo zadowolona z kursu, który niedawno ukończyłam w tej szkole i... Kasia polecam! (1) Świetna szkoła rodzenia, masa przydatnych informacji, rzetelna wiedza,... Kasia M.
Polecam (1) Dużo praktycznej wiedzy która bardzo się przydała przy pierwszym porodzie... Piotr M profesjonalna szkola rodzenia (1) Magdalena Nitkowska Miesiac temu urodzizłam pierwsze dziecko, porod byl... MAGDA Polecam, bardzo dobra położna. (1) Wybrałam tę szkołę rodzenia na podstawie opinii w internecie, były same... Joanna Najlepszy wybór z możliwych! (1) Polozna z powołania. Fachowa i profesjonalna. Ciekawe zajęcia, super... Dorota Fantastyczna szkoła! (1) zajęcia na wysokim poziome. Wiedza kompleksowa, spotkania z różnymi... Julia Gorąco polecam !!! (1) Do Ani trafiłam w 39 tc przerażona po przejściach w innej szkole rodzenia... Ewa Z czystym symieniem polecam (1) Dzieki Ani jesteśmy swiadomymi ludźmi i przygotowani na wszelkie... Przemek POLECAM !!! (1) Jestem już mamą 6 letniej córeczki i przed narodzinami kolejnego maleństwa... Magda Bez zastanowienia - najlepsza szkoła rodzenia (2) Bez zastanowienia - najlepsza szkoła rodzenia ! :) Bez wahania polecam Anię i... Kasia, Leszek i Antek :) Bardzo sympatyczna szkoła (1) Bardzo dobra szkoła. Poszliśmy na zajęcia trochę z bomby, a dowiedzieliśmy... MD Z całego serca polecam (1) Anię poznałam na służbowym spotkaniu, ujęła mnie wówczas swoim zaangażowaniem... Kamila POLECAMY!!! (1) Serdecznie polecamy zajęcia z Anią! My wybraliśmy kurs indywidualny. Bardzo,... Basia i Krzysiek polecamy! (1) Ania jest bardzo ciepłą i pomocną osobą, odpowie na nurtujące pytania o... Agata Szczęśliwi rodzice (1) Razem z żoną mieliśmy okazję spotkać się z Anią parę razy i jesteśmy bardzo... Ania & Marcin Polecam konsultacje laktacyjne (1) W bardzo trudnym dla mnie czasie Ania przyjechała mnie ratować, bo wydawało... Judyta Polecam z całego serca! (1) Na zajęcia do szkoły rodzenia chciałam uczęszczać z mężem, więc warunek był... Aneta Super :D (1) Ania jest świetna - bardzo zaangażowana, mówi o wszystkim o czym trzeba... Asia