Sylwia - opinia (2) Cała wiedza przekazywana w sposób przejrzysty, same konkrety, jestem... Sylwia Monika - opinia (2) Pełen profesjonalizm! Najnowsza wiedzą medyczna, dziewczyny nie powielają... Monika Beata i Norbert - opinia (2) Wspaniałe miejsce! Dziewczyny są specjalistkami i czuć to już od pierwszej... Beata i Norbert
Nikodem i Zuzanna - opinia (2) Szkoła rodzenia marzeń - tyle ile ciepłych słów i wiary w nas, przyszłych... Nikodem i Zuzanna Marta - opinia (2) Cudowne położne, z pasją i wielkim zaangażowaniem! Polecam każdemu... Marta Karina - opinia (2) Najlepsza szkoła rodzenia, ogrom wiedzy i cudownych ludzi, którzy sprawiają,... Karina Magdalena i Witek - opinia (2) Pani Ola jest niesamowita, dzięki niej udało nam się wygrać walkę o laktację,... Magdalena i Witek Wioletta - opinia (2) Korzystałam z konsultacji z CDL p. Olą. Uratowała moją laktację za co... Wioletta PaulinaKatarzyna - opinia (2) Szkoła rodzenia godna polecenia. Profesjonalnie prowadzona, oparta na... PaulinaKatarzyna Sandra Tyczyńska - opinia (2) Cudowne podejście, wszystkie Panie z uśmiechem podchodzą do klientek, ogrom... Sandra Tyczyńska Paulina - opinia (2) Powiem tak: przyszliśmy kompletnie zieloni, po kursie zdobyliśmy nie tylko... Paulina Ola Ch. - opinia (2) Korzystaliśmy z indywidualnej szkoły rodzenia w styczniu 22r. Zajęcia... Ola Ch. Absolvent - opinia (2) Mają doskonałe szkoły rodzenia w formie stacjonarnej. Polecam. Masa wiedzy. Absolvent Marysia - opinia (2) Wrażenia, wiedza, dostępność usług na mega plus i pomoc w Trójmieście. Super... Marysia Karolina - opinia (2) Gorącooo polecam Zaufaj Położnej!! Szkoła rodzenia, którą tworzy zespół... Karolina Ola Litwińczuk - opinia (2) Warsztaty u Zaufaj położnej są najlepsze ️ Dobrze wydane pieniądze! Ola Litwińczuk Anna - opinia (2) Najlepsza szkoła rodzenia w Polsce! Anna Daria - opinia (2) Rewelacja! Jakość usług na najwyższym poziomie. Świetny sposób na przekazanie... Daria Basia - opinia (2) Korzystałam że szkoły rodzenia w wersji online, jak również kursu dobry... Basia Kasia - opinia (2) Rewelacja. Mam porównanie z poprzednią szkołą rodzenia i Zaufaj Położnej... Kasia