Paulina - opinia (2) Najlepsze miejsce na mapie 3 miasta. Każda mama czuje się zatroszczona i... Paulina Mama - opinia (2) Wspaniała obsługa, położne i atmosfera ️ Mama Dominika - opinia (2) Wspaniały zespół kobiet o wielkiej wiedzy i wielkim sercu ! Dominika
Paulina - opinia (2) Najlepsze położne! Polecam, każdemu ! Opieka warta każdej ceny. Paulina Dominika - opinia (2) Ze szkoły rodzenia byliśmy zadowoleni. Jeśli chodzi o wizyty po porodzie... Dominika Patrycja - opinia (2) Świetni ludzie na właściwym miejscu. Wracam z dużym sentymentem zawsze bo... Patrycja Malwina - opinia (2) Bardzo polecam! Szkoła rodzenia na najwyższym poziomie. Malwina Aleksandra - opinia (2) Najlepsza szkoła rodzenia Profesjonalna obsługa... wspaniałe osoby Aleksandra Kasia - opinia (2) Z całego serca polecam! Świetnie przekazana wiedza, odpowiedzi na wszystkie... Kasia Weronika - opinia (2) Korzystałam z opcji dobrego porodu online oraz pakietów laktacyjnych. Wiedza... Weronika Agnieszka - opinia (2) Nie żałuję, że zapisaliśmy się do szkoły rodzenia. Dzięki temu czułam się... Agnieszka Kamila - opinia (2) Świetna szkoła rodzenia, ogromna ilość praktycznej wiedzy. Dużo ćwiczeń... Kamila Kejt - opinia (2) Najlepsze ! Żałuje że nie jestem z Gdyni ale szkoła rodzenia online piękna... Kejt Agata - opinia (2) Wspaniałe kobiety, które są dla kobiety dają 10000% siebie. Zawsze pomogą,... Agata Dominika - opinia (2) Wykupilam kurs online z ktorego jestem bardzo zadowolona :) Wiedza... Dominika Emilia - opinia (2) Polecam każdemu! Dzięki tym cudownym Paniom czuje się bardzo dobrze... Emilia Anita - opinia (2) Wszystko bardzo fajnie i zrozumiale wytłumaczone. Anita Kasia - opinia (2) Miałam przyjemność uczestniczyć w kursie szkoły rodzenia w Gdańsku i jestem... Kasia Kinga - opinia (2) Widać, że dziewczyny w ekipie mega zgrane, profesjonalne, z bogatym... Kinga Milena - opinia (2) Uwielbiam Panie z Zaufaj położnej. Dzięki nim zbliżający się poród nie wydaje... Milena