neurolog Jolanta Kowiańska - proszę o opinie (1) Miał ktoś do czynienia z tym lekarzem ? Będę wdzięczna za wszelkie opinie. julusia dobry kardiolog(badanie całodobowe- holter) proszę o namiary! (12) porszę o namiary,tylko prywatny aaaaa Szukam dobrego neurochirurga (2) Czy ktoś może polecić jakiegoś porządnego neurochirurga na terenie Trójmiasta... Grzegorz
Prosaki, kaszaki - gdzie usunąć? (1) Hej, wiecie może gdzie można usunąć kaszaki spod oczu? Chodzi mi o... pistacja. Jakie badania nalezy wykonac na tarczyce (5) do lekarz prywatnie chce iść z gotowymi wynikami badania tarczycy i proszę... ira soczewki kontaktowe - proszę o opinie (1) Witam! Mam problem z soczewkami kontaktowymi, proszę , jeśli to możliwe o... ja2ras Dentysta w Witawie - warto? (5) Korzystaliście z usług Dental Art? Byłem tam przelotem i widziałem, że jest... dziura_w_zębie badanie z zywej kropli krwi (6) gdzie w trojmiescie mozna wykonac? mama Ginekolog Sopot (1) Witam....czy możecie mi napisać o tych Dwóch paniach Z Sopmedu: dr Maria... kornelllia witamina B17 na raka (7) Pline!! Czy ktoś wie gdzie można kupic witamine B17? i jak ją używać? mk Gdzie prywatnie w Gdańsku Pulmunolog ? (2) Witam, dziewczyny możecie kogoś polecić z krótkim terminem oczekiwania? Na... InkaK Dietetyk/dietetyczka z Gdańska - coś polecacie? (1) Witajcie, Polecalibyście jakiegoś dietetyka/dietetyczkę z Gdańska? I... Kejszo Niedoczynnośc tarczycy (5) Od jakiegoś czasu zauważyłam u siebie objawy niedoczynności tarczycy.... ja gdzie w Gd. tomokomputer ? (8) Dziewczyny, wiecie gdzie w Gdańsku ( trójmieście) można wykonac tomokomputer... Farida Badanie urodynamiczne (6) Witam czy ktoś z was miał robione badanie urodynamiczne i mógłby sie... ania Masaż relaksacyjny, gdzie? (2) Witajcie, poszukuję sprawdzonego salonu masażu, osoby, która wykonuje dobry... Wiki Okulista zapalenie naczyniówki oka (1) Proszę o pomoc w informacji na temat zapalenie błony naczyniowej oka,... Nowy Zmiana Ortodonty w trakcie leczenia (1) Hej, chciałabym spytać czy ktoś z forumowiczów zmieniał ortodontę już w... Kasia pijana ordynator szpitala dziecięcego w Gdańsku (4) w wiadomościach podają taką niechlubną informację.. wiecie kto to? jujak nefrolog prywatnie szybko poleccie proszę (18) potrzebuje pilnie najlepiej na poniedziałek ( no chyba że w niedziele jakis... shelby