brodawczak na języku - miał ktoś ? (1) Czy ktoś miał taki problem? Jak było leczone i gdzie? janka Tanie rehabilitacje - gdzie w Gdańsku? (1) Gdzie w Gdańsku są najtańsze gabinety rehabilitacji zajmujące się leczeniem... Antoni K. Stomatolog niedrogo GDAŃSK !!! (7) Kto zna może dobrego stomatologa w Gdańsku który ma w miarę przystępne ceny? kasia_gdańsk
Ile powinno wynosić usuwanie ósemek? (18) Chodzę do Neodentis w Gdyni. Mam do usunięcia dwie ósemki (górna i dolna).... Novia8 morfologia na cytrynian -GDZIE? (2) w jakim laboratorium mogę zrobić to badanie? Jestem w 31 t.c. w morfologie... mama Opóźniony rozwój mowy - bezpłatna diagnoza logopedyczna (12) Jeżeli wśród użytkowników forum są rodzice zaniepokojeni rozwojem mowy... Marlena Herman dobry ortodonta Gdańsk (1) Czy ktoś mógłby polecić dobrego ortodontę dla dorosłej osoby? Meja Neurolog w Gdańsku (5) Poszukuje dobrego specjalisty, kompetentnego i empatia dla pacjenta na NFZ... karina Czy w aptece można sprawdzić zrealizowaną receptę? (6) Mój tata był dziś u specjalisty, dostał receptę na leki, niestety nie zapisał... analisse Gdzie są mlekomaty? (2) Mam problem z pozyskaniem aktualnych informacji na temat mlekomatów w... mfcas dr A. Chrostkowski ginekolog (1) Proszę o opinie o tym ginekologu jkahuiag Usg tarczycy Gdańsk (13) Witam czy takie badanie można wykonać nieodpłatnie na nfz? Jezeli nie to... Madlen Co dokładnie potrzebne do zapisania się do przychodni? (5) Ostatnim lekarzem ,do którego byłam zapisana był pediatra... Przez kilka lat... na_talia Szpital przy klinicznej (10) Szukam kobiet , które tam rodziły i czy miały problemy na oddziale już... toivo Gdzie czynna jest jakaś apteka 1-go maja?? (3) Poszukuje aoteki w gdańsku czynnej dzis..help :) Olenka21 dostępność leku fragmin 7500j ? (3) Pomocy! czy ktos wie gdzie w trójmiescie, albo jeszcze lepiej w okolicach... inna mariusz małyga - ortopeda (5) Czy ktoś może napisać coś o w/w lekarzu?? Przeginka Bóle kręgosłupa (7) Co byście poradzili do smarowania na bóle kręgosłupa? Dokuczają mi ostatnio i... Marta Okulista gdzie mnie teraz przyjmie? (6) Gdzie na terenie Gdańska przyjmuje okulista? Czy przyjmie mnie dzis jak... Basia chirurg naczyniowy-zakrzepica dystalna prawej łydki (6) Witam serdecznie,czy ktos moze polecic mi dobrego chirurga naczyniowego?czeka... Pati35