czy potrzebuje pomocy psychiatry? (25) Od dłuższego czasu czuje smutek i przygnębienie, bez żadnego powodu.W życiu... mała mi dentyści czyli temat rzeka... (2) Mam pytanie czy ktoś leczył zeby w Gdyni w przychodni na Wejherowskiej... gdynianka szukam dobrego endokrynologa (10) szukam dobrego endokrynologa na terenie Gdańska może być prywatnie byle tylko... BN
Ginekolog- Rumia/Gdynia/Wejherowo (10) Czy któraś z Was mogłaby polecić dobrą PANIĄ(!) ginekolog, która... Z. tomasz lewandowski fizjoterapeuta - proszę o opinie (1) Czy ktos korzystal z uslug tego Pana mirka Poradnia diabetologiczna w Gdańsku - gdzie? (3) Dobry i skuteczny diabetolog w Gdansku w ramach NFZ ( podejrzenie cukrzycy... elaaa usuniecie pęcherzyka (4) Miał ktoś może niedawno usuwany pęcherzyk w Wojewódzkim? Tego samego dnia się... al GINEKOLOG (5) Witam dziewczyny, szukam ginekologa z Trójmiasta, który poprowadziłby moją... Aga Gałka Gdzie kupujecie plastry EVRA i za ile? (7) Chce zrobić rozeznanie w cenach. alycja Skolioza - leczenie (10) Witam, Możecie polecić jakiegoś dobrego lekarza rehabilitanta / ortopedę,... Reksio Kontakt do dermatologa alergologa (1) Prosze o pomoc, potrzebuje pilnie kontaktu do dermatologa ktory przyjezdza na... Monika_B chirurg Krzysztof Kopiszka - proszę o opinię (3) Czy można polegać na jego doświadczeniu ( z wyglądu trochę lat pracy już ma),... margo Dobry dentysta NFZ w Gdańsku (9) Hej wszystkim. Właśnie wyleciała mi przed chwilą plomba. Nie jestem... niemialokiedy Dr.Chrostowski (3) Dziewczyny,czy chodzilyscie moze do tego doktora?co o nim sadzicie? kiki Endykrynolog-Gdynia NFZ (1) Czy gdzieś w Gdyni znajdę endykrynologa godnego polecenia na NFZ? Sprawa... dzamila dobry dentysta w gdansku leczenie kanalowe (7) Wiem ze juz byly takie watkia,el potrzebuje swiezych informacji. Kogo polecacie? mamaalanka ginekolog na kasę chorych w okolicach Sopotu - gdzie? (2) zna ktoś w sopocie ginekologa który przyjmuje na kase chorych albo gdzieś w... klaudia Wycofana szczeionka BCG (1) http://finanse.wp.pl/kat,1037883,title,Dwie-szczepionki-wycofane-ze-sprzedazy... ela LINEA 30 + opinie (3) hej, Czy któraś z was stosowała ? Po ilu dniach widziałyście już jakieś efekty ? kacha_gda kość ogonowa po mocnym upadku (7) bardzo mi boli po upadku kość ogonowa nie mogę normalnie usiedzieć.Co robić... krzysiek