LINEA 30 + opinie (3) hej, Czy któraś z was stosowała ? Po ilu dniach widziałyście już jakieś efekty ? kacha_gda kość ogonowa po mocnym upadku (7) bardzo mi boli po upadku kość ogonowa nie mogę normalnie usiedzieć.Co robić... krzysiek pogotowie stomatolog (7) Mozna sie gdzies udac w weekend ?maz oczywiscie doprowadza do stanu gdzie juz... Madziulka
swissmed - dr Matkowski (4) Witam, Czy ktoś się orientuje w jakie dni tygodnia dr Matkowski przyjmuje w... kacha_gda Dobry masażysta /masażystka poszukiwany/poszukiwana (8) hej Szukam namiarów na dobrego masażystę, najlepiej z Gdańska. moniaa84 ginekolog - położnik z Zaspy (4) jestem w 9 tygodniu i usg pokazało ciążę bliźniaczą. wiem od znajomej, że... qlczatka Dentysta w niedzielę !!!! (3) Czy ktoś wie, gdzie można pójść do dentysty w niedzielę? Oprócz przychodni na... ... rezonans magnetyczny piersi (7) Czy ktoś się orientuje, czy warto robić rezonans magnetyczny piersi zamiast... janka Tabletki Madinette - opinie. (2) hej, ginekolog zapisał mi dziś te tabletki, czy któraś z was je stosowała?... mama Rogowacenie okołomieszkowe i rozszerzone naczynka na nogach (4) Poleci ktoś dobrego dermatologa, najlepiej z Gdyni, który poradzi sobie z... e. Sopocka Fabryka Urody, korekcja uszu - proszę o opinie (1) Witam, chciałabym się dowiedzieć jak najwięcej o tej klinice....Jeżeli ktoś... A. endokrynolog Obołończyk Łukasz - pytania (5) Witam :-) dostałam namiary na endokrynolog a Pana Obołończyka - wiem, że... alicjja73 Paweł Rybak ortopeda NFZ? (4) Czy ktoś się może orientuje czy ten znakomity ortopeda przyjmije gdzieś w... Wojt Szczepienia HPV (1) Szczepicie swoje córki szczepionką na HPV? Tyle się ostatnio mówi o... ania Bezpłatne konsultacje psychologiczne w nurcie TSR (nie tylko dla kobiet!!) (2) Z przyjemnością zapraszam wszystkie osoby, które chciałby skorzystać z... asiabrze powieka - czerwona sucha swędząca (10) Pomocy Od jakiegoś czasu mam suchą, czerwoną swędzącą górną powiekę, byłam 3... amadzia5 Endoskopowe usuwanie polipów z zatok (1) Witam. Wykryto u mnie polipa w lewej zatoce szczękowej 2na2,5mm. Mam... MAX mammografia (1) Możecie polecić miejsce gdzie mogę zrobic mammografiię? Chodzi mi miejsce... ania walka z tuszą jak zacząć ? (12) Chce zacząć walczyć z tuszą i nie wiem jak zacząć. :| Na prywatne wizyty u... sisi YAZ 84-Gdzie najtaniej (6) Witam, jak w tytule, szukam apteki w której jak najtaniej kupie tabletki... ada91