pilne..pomożcie - wypożyczenie kul (8) Dziewczyny - skrecilam staw skokowy. Na SORze w czasie Swiat zalozono mi... kijek pediatra w sobotę (11) Witam, czy ktoś może zna namiar do jakiegoś niedrogiego pediatry z Gdańska,... Annihilator NZOZ MEWA Gdańsk ul. Grunwaldzka 62 ( Stomatolog ) - gdzie dokładnie? (2) Witam, w którym dokładnie miejscu mieści się Stomatolog MEWA na Grunwaldzkiej... Izka
ile kosztuje leczenie kanałowe? (11) może ktoś się orientuje ile kosztuje leczenie kanałowe zęba szóstki? ja dobry ortopeda?kogo polecicie? (3) jak w tytule, dr Mazurek znacie go? na NFZ bym wolała, bo juz kupę kasy... Mamuśka1 Stomatolog w Gdańsku (10) Witam, gdzie udać się do dobrego (a przynajmniej niezłego) stomatologa,... Wis skarga na szpital - jak napisać? (2) wie ktos moze jak napisać skarge na sor ,ze szpitala chodzi o miejski w gdyni... ja Stopy - nieładny zapach (6) ...nieładny zapach, co robic?t Tana Wielospecjalistyczna Przychodnia Lekarze Specjaliści Sp. J. - proszę o opinie (2) Witam, chciałabym się dowiedzieć jakie warunki usługi i obsługi panują w w/w.... julita Plastyka dziąseł w Trójmieście (12) Za 8 dni zdejmuję aparat ortodontyczny i chciałabym niedługo później wykonać... Dori Okulary na receptę - czy jest refundacja?? (5) Okulary na receptę - czy jest refundacja? Proszę o pomoc ssandy Dentysta pilnie!!! (2) Gdzie jest jakiś dyżur dentystyczny?? Naszego 6 latka boli ząbek, a nie... Monika Zęby jak nowe bez rujnowania - szukam dobrego gabinetu dentystycznego (6) Szukam dobrego gabinetu dentystycznego, bo chcę wstawić ząb (implant, mostek... szalruda Bardzo pilnie szukam dobrego internisty (2) Szukam dobrego internisty (prywatnie z NFZ) który zajmie się kompleksowo... misia zasiłek rehabilitacyjny (4) byłam pół roku na zwolnieniu lekarskim po wypadku w pracy, niestety nie... nika Poradnia hematologi (3) Witam . Dostałam skierowanie do poradni hematologii w Gdańsku wiem że jest... Karolina ortopeda poszukiwany (1) Szukam dobrego ortopedy od kręgosłupa, z NFZ jak i prywatnie. misia Tani fitness - gdzie? (4) Witam, jestem studentką i szukam jakiegoś miejsca godnego polecenia gdzie... Magda Andrzej Czajkowski ORTODONTA (8) dzien dobry. Planuje zalozyc aparat staly u pana doktora. Widniejace w necie... micrococcus KLINIKA KURBAN aparat ortodontyczny - pytania (1) Witam, czy jest jakaś osoba która też miała nakładany aparat ortodontyczny w... aparatka