Mobilny dietetyk - Gdynia (2) Dziewczyny, znacie moze? Czy ktoras ma jakies doswiadczenia z tego typu... Shirazka Kontuzja kolana - opaska PILNE (2) Miałam kontuzję kolana, trzykrotne zwichnięcie rzepki,- operacja skracanie... amadzia5 grypa zoladkowa,,, (7) co wam pomaga na ta chorobę:( mama
Przychodnia Studencka Wrzeszcz - czy nadal działa? (12) Czytałam kilka artykułów, że Przychodnia Studencka, ta która mieści sie... Maggie Rodzić w Trójmieście (4) Witam, jako że czeka mnie poród zaczyman kombinować i szukać rad i pomocy... Iwona Stomatolog na NFZ szybkie terminy/ ciąża? (2) Jestem w 7 msc. chcę jeszcze przed porodem wyleczyć zęba który mnie pobolewa... Koaa dermatologo w weekend!! (7) Pilnie szukam porady dermatologicznej w weekend..ktoś może wie czy taka jest... ola Aparat ortodontyczny na raty (1) Hej:-) bardzo chciałabym mieć aparat na zębach, ale nie bardzo mnie na to... karola Dobry psychiatra - Trójmiasto (1) Wiem,że wątków na ten temat sporo,ale część z nich sprzed kilku lat,a część... A. gdzie w Trójmieście zrobić usg piersi? (12) gdzie dobrze robią i w fajnej cenie? viola psycholog dziecięcy (9) Ktoś może polecic dobrego i sprawdzonego psychologa dziecięcego najlepiej z... b. Neurochirurg jakiego polecacie,gdzie najszybciej! (7) Mój Mąż dostał skierowanie do neurochirurga.Czeka Go zabieg,ale najpierw... wyrafinowana okulista nfz gdansk (5) Gdzie wgdansku przyodnie gdzie okulista na nfz przyjmuje ? emka WZJG - jest tu kto? (4) Czy są tutaj jacyś dotknięci tym nieciekawym zjawiskiem? Być może ktoś trafił... adoado0 gdzie po pomoc w odchudzaniu po operacji kręgosłupa (4) Może ktoś wie gdzie powinnam sie udać jest to u mnie otyłość dużego stopnia... ola1500 pierwsza wizyta u ginekologa (2) pierwsza wizyta u ginekologa w celu zapisaniu tabletek antykopcecyjnych,na co... agnieszka ginekolog na dzisiaj lub jutro? (5) Dziewcyzny, gdzie przyjmą mnie dzisiaj, jutro lub najpóźneij w sobotę? czy... Weronika 32 ginekolg dr Marta Sokolowska-szpital zaspa (2) Czy ktos wie czy nadal jest zastepca ordynatora na Zaspe? kasik Zespół jelita drażliwego... (4) Podejrzewam u siebie... Macie jakieś doświadczenia z tą chorobą?? Gdzie się... Tup lekarz gdynia karwiny (5) witam. Niedawno przeprowadzilismy sie z męzem do Trojmiasta, mieszkamy na... magdalena