chirurg ręki (1) Jakiego lekarza polecacie na operację-zabieg dłoni i gdzie najlepiej się udać? misia86 chirurg Izabela Fołta, Marian Chazan (1) Miał ktoś może do czynienia z którymś z wymienionych chirurgów ? Cięzko... Annika Gdzie pulmonolog na NFZ (18) Gdzie moge sie dostac do pulmonologa na NFZ? Niestety lekarz dal mi... malaniunia
pecherzyk żółciowy do wyciecia (5) Proszę o informacje ,gdzie można usunąć w krótkim terminie oraz gdzie są... Inka Rozstępy. Jaki chirurg ? Kogo polecacie ? Kwestia finansowa ? (10) Witam, jestem mężczyzną, ale temat ten postanowiłem założyć w tym dziale,... Tomasz Termin ważności leków po otwarciu opakowania? (5) Na niektórych lekach, maściach itp. oprócz daty terminu ważności, jest... lexi Żylaki-aktualnie gdzie w Gdańsku (15) Dziewczyny,gdzie aktualnie w Gdańsku zrobię najlepiej na NFZ dopplera?jak... Ania ginekolog p. Małgorzata Tomczyk-Małyjasiak- prowadzenie ciąży (7) Czy któraś z Was prowadziła ciążę u p. doktor? Czy wszystko było ok i czy... hjkl nordic walking (1) Czy ktoś uczęszcza na darmowe zajęcia z nordic walking prowadzone w Gdyni... mama b Wokół boleriozy - spotkanie informacyjno-edukacyjne (3) Serdecznie zapraszamy na bezpłatne spotkanie informacyjno-edukacyjne Wokół... Centrum Medyczne Św. Łukasza Przychodnia Świętokrzyska NCM - opinie (8) Witam, Zapisałam maluszka ( 2 tyg ) do pediatry w przychodni Świętokrzyskiej,... kacha_gda Pilnie poszukiwany " skuteczny"dermatolog (3) Od lat męczę się z rumieniem na twarzy oraz trądzikowatymi wypryskami(mam lat... babcia z nużeńcem Ginekolog prywatnie Gdańsk (3) Hej:) od niedawna mieszkam w Gdańsku, szukam dobrego ginekologa... asiaa257 Szukam ginekologa, najlepiej mężczyzny - sprawa hormonów. (4) Tak jak w temacie. Szukam dobrego ginekologa, który nie zbagatelizuje... Niunia Kręgosłup mnie boli (8) Od pewnego czasu boli mnie kręgosłup, czasami od momentu wstania, czasem w... Mirek SEKSUOLOG Trójmiasto (1) Witam wszystkich, poszukuję dobrego seksuologa na terenie Trójmiasta. Może... letycja Ginekolog - nzawca HPV (1) Witam. Poszukuję w Trójmieście bądź okolicach (może linia Słupsk - Tczew)... Nalia Skolioza dziecięca (1) Jakich specjalistów od leczenia skolioz (zaznaczam: nieoperacyjnego) w... Misia ginekolog przychodnia BIK MED Gdynia (3) Kogo polecacie? Jestem tu nowa, bede wdzieczna za odpowiedz;) pozdrawiam... angie Dobry Ortodonta szukam (1) Szukam dobrego, godnego polecenia ortodonty lutka