stomatolog - nagranie video zabiegu (1) gdzie takie gabinety są w trójmieście? tak żeby mieć możliwość nagrania... mohinder recepta na okulary (2) Wie ktos może jak długo jest ważna recepta na okulary ? Annika akcja rejestracji dawców szpiku Rumia 9.02.2014 (2) Zachęcam do włączenia się w akcję rejestrowania się jako dawcy szpiku, która... agulaaa
Gdzie mogę jechać do okulisty o tej porze??? (7) proszę pomóżcie, wpadlo mi cos do oka i nie mogę sobie poradzić, żeby to... mama chirurg nfz Gdynia (1) Czy może ktoś polecić dobrego chirurga w Gdyni na nfz ? Chodzi o żylaki.... Annika Justyna horoszko-czapla ortodonta (4) Bardzo prosze o opinie na temat tego ortodonty, zamierzam zalozyc aparat na... Megi jaki jest czas oczekiwania na zabieg usuniecia migdalow w Wejherowie? (1) j.w. susi doświadczona masażystka poszukiwana... (1) jak w temacie szukam masażystki wykonującej masaż klasyczny, relaksujący,... Oskar32 ONKOLOG trójmiasto (2) Witam Bardzo potrzebuje jak najszybciej dostać się do onkologa w trójmieście... Asia nn dobry okulista w Wojewódzkim lub Akademii PILNE (4) Prosze o pomoc, szukam dobrego a newet bardzo dobrego okulisty z w/w szpitali... amadzia5 medycyna naturalna (2) Poszukuję DOBREGO, RZETELNEGO i SPRAWDZONEGO fachowca z dziedziny medycyny... kasiaS nn dermatolog Piotr Szlązak (1) Czy dr przyjmuje na NFZ? jeżeli tak to gdzie, dziękuję amadzia5 salony optyczne w Gdyni (2) Musze wymienić szkła w okularach korekcyjnych (mam -1 a potrzebuję -2). Czy... mirandaja biała sobota (1) czy ktoś widział info o "białej sobocie" (1.02.2014r.) na trojmiescie.pl?... misia Dąbrowa czy Karwiny- ginekolog (1) prosze o opinie, z racji zamieszkania mam do wyboru ginekologa w przychodni... mili Kardiolog dla osoby dorosłej. (5) Witam Czy możecie polecić jakiegoś dobrego kardiologa dla osoby starszej,... Kardiolog GUZ WĄTROBY-pomocy (4) Witam, Mam pytanie: Gdzie w Trójmieście leczyć Guzy na wątrobie? Do którego... lolitka30 Pomóżcie - ginekolog NFZ (2) Kobietki pomóżcie proszę :) poszukuję dobrego ginekologa na NFZ, najlepiej... Katherine1 Kardiolog - prośba o pomoc (8) Mój maż ma wysokie nadciśnienie, przyjmuje leki, które tak naprawdę raz... sissi dobry kardiolog (3) Witam. Gdzie w Gdańsku znajdę dobrego kardiologa? Oczywiście chodzi mi o... stella