Stomatolog (4) kogo polecacie? troche___ Dr Szulc czy dr Matkowski (2) Czy ktoś może mi podpowiedzieć, czy lekarze Ci zajmują się również leczeniem... ddd Ginekolog Natora (3) Witam mam pytanie znacie? polecacie? Proszę o pomoc... Pozdrawiam Kobietki! onaaa
Skarga nieodśnieżona droga (9) Witam, kilka dni temu moja mama złamała rękę na drodze gminy, która nie była... nutelka09 Kardiolog-Pilnie!!! Trójmiasto. (1) Witam serdecznie.Poszukuje dobrego kardiologa-nfz. Gdynianka Grupa wsparcia dla osób odchudzających się (3) Dzień dobry, chciałabym poinformować, że w Gdańsku na ulicy Ciasnej rusza... asiabrze Dentysta na NFZ (1) Czy możecie mi polecić dobrego dentystę/dentystkę na NFZ w Gdańsku? Kafka Czy ktoś z Was miał problemy typu BULIMIA???? (10) Bardzo proszę o opinie na powyższy temat. XXX BULIMIA - problem dzisiejszych nastolatek i kobiet. Czy któraś z Was cierpi na tę chorobę ?? (12) Witajcie! Czy któraś z Was zmagała się lub zmaga z tą chorobą ???... zx GINEKOLOG- Pierwsza wizyta- nastolatka- GDYNIA- antykoncepcja. (9) Witam. Chciałabym prosić Was o pomoc. Szukam ginekologa w Gdyni, ewentualnie... Miśka Kalipoz Prolongatum (2) Zażywam Kalipoz od kilku miesięcy , 1 tabletka dziennie .Taką dawkę zaleciła... es stomatolog - chylonia (7) witam, Czy ktoś może polecić mi jakiegoś dobrego stomatologa w okolicy Gdyni... pytająca Spółdzielnia Lekarska Pracy Gdynia (1) Jestem zniesmaczona Spółdzielnią i nikomu nie życzę korzystania z usług... ANIA Bezpłatne konsultacje dietetyczne (1) DNIA 1 LUTEGO 2014 r. ZAPRASZAMY NA BIAŁĄ SOBOTĘ w tym bezpłatnie: -... Dietetyk ginekolog (4) Szukam ginekologa na pierwszą wizytę dla dziewicy. Lepiej gdyby to był... ewa Gdzie tanio kupić plastry Evra (1) Witam, gdzie w Trójmieście można tanio kupić plastry Evra? jumbu Skierowanie na badania z NCM tylko w NCM? (2) czy to normalna praktyka? chory kraj Ginekolog Adam Żółtowski- mam pytanie (2) Witam.Przeczytałąm w necie same pochlebne opinie na temat tego lekarza i... Emilka cytologia u dziewicy (2) Chciałabym wybrać się na badanie profilaktyczne. Jeden z ginekologów w... anka Chirurg szczękowy Katarzyna Rucińska (2) Witam, Czy ktoś miał przyjemność wyrywania zęba u tej Pani? Proszę i opinię. Wanda W.