gastroskopia (5) Gdzie w Gdańsku można na NFZ wykonać gastroskopię? Ile może takie badanie... bułatOkudżawa dobry psycholog Gdynia/Sopot (26) Witam, Poszukuje psychologa na terenie Gdynia/Sopot. Problemy z... A. Polećcie proszę NEUROLOGA i ORTOPEDĘ na NFZ w Gdańsku (7) Niestety trudno mi znaleźć tych specjalistów na FUndusz. Tam gdzie kiedyś... jolcia
diabetolog - wizyty domowe? pilne!! (1) czesc, znacie jakiegoś diabetologa który wykonuje wizyty domowe? oczywiście... luxtorpeda Neurolog na nfz w gdansku jakies namiary? (7) potrzebuje info z góry dziękuje Muminka biopsja (4) witam, zlecono mi biopsje guzka na tarczycy, słyszałam opinie ze lepie jtego... kaori17 Swędząca skóra nóg i rąk (5) Witam. Na nogach juz od października, na rekach od dwuch dni mam takie... mała Elektryczna szczoteczka do zębów (3) Planuję zakup szczoteczki elektrycznej. Jaką wybrać? Jak często trzeba... Nola Ortodonta - dr Piotr Lewandowski (4) Proszę o opinie aa pierwsze soczewki gdzie (1) Witam :) chciałabym zacząć nosić soczewki i w związku z tym może ktoś wie... alicjja73 Ginekolog - ciąża ! (14) Cześć dziewczyny! W poniedziałek zrobiłam test, wyszły dwie kreski :)... cytrynka Logopeda dla dorosłych - Gdańsk (4) Czy możecie mi polecić specjalistę, który pracuje z dorosłymi? Jaki jest... tangoOrtodonto Artroskopia kolana (5) Witam! Czy ktoś wie, ile gdzie najkrócej czeka się na artroskopie kolana? Na... Gaga Animus Gdynia - proszę o opinie (3) Jak oceniacie terapię w Animusie? Jak lekarze i podejście do pacjenta? mimi dreszcze i oslabienie bez gorączki i innych oznak przeziebienia (2) co to jest jak się ma dreszcze a nie ma gorączki,kataru,kaszlu.Lekarz zrobil... r...:( grzybica pochwy (4) Dziewczyny, chyba mnie to dopadlo (co jakis czas wraca:(). Niestety do... bas ból kregosłópa (2) Pilnie szukam na terenie gdyni rehabilitacji na fundusz zdrowia na w miare... hhjjk tabletki antykoncepcyjne a krwawienie (3) Witam. Mam 26 lat i zaczęłam brać tabletki antykoncepcyjne Yaz . Nigdy... Anna Dr cybulska neurolog (4) Szukam opini na temat pani dr cybulskiej neurolog, przyjmuje w Gdańsku Brzeźnie. ilw Usuwanie kamienia nazębnego (2) Mam 17 lat i mam zalożony aparat stały na dolnej szczęce. Niedługo go... texaseyes