Przepuklina (3) Witam, mam pytanko gdzie najszybciej operują przepuklinę pachwinową u kobiety... user_137693650118 Torbiele okołorzeniowe-Tarlova (1) Witam, czy jest ktoś na forum z podobnym schorzeniem? Chodzi o polecenie... Bokoschi Gdzie najszybciej rezonas głowy (4) Witam, Moze wie ktos gdzie najszybciej rezonas głowy? Agnieszka1975
Proktolog na NFZ (5) Słuchajcie Kochani! Poszukuję w Gdańsku (ewentualnie w całym trójmieście)... Paulina Aparat stomatologiczny stały (2) Witam Państwa , może ktoś sie orientuje gdzie na terenie Gdańska jest jakiś... Dawid dobry ginekolog (13) Właśnie planuję powoli ciążę i odstawiam pigułki. Poszukuję w związku z tym... justicia85 GINEKOLOG z wartościami poszukiwany (16) Szukam dobrego ginekologa - przez "dobrego" rozumiem nie tylko miłego i... Agnieszka Dietetyk (4) Gdzie w trójmieście znajdę dobrego dietetyka u którego pierwsza konsultacja... tr Pobranie krwi w domu (5) Witajcie :) Niedawno się przeprowadziłam do Gdyni i niestety w ogóle nie... user_13769423882 Grupa dla osób chorych na padaczkę/epilepsję :) (2) Grupa dla osób z padaczką, rodzin, przyjaciół - wszystkich! Podzielcie się... Marcinosław Książeczka sanepidowska- jak ? gdzie? (2) Witam. Mam problem ponieważ chciałam wyrobić sobie książeczkę... weronika.lapa Niedrogi dentysta - leczenie kanałowe u studentów GUM ? (6) Witam z tego co wiem moje leczanie nie podlega refukdacji. jest to chyba 6... ja endokrynolog i ginekolog Luxmed (3) Dziewczyny proszę o polecenie dobrego endokrynologa i ginekologa w Luxmedzie... asia82 Dr. Monika Chwastek (13) Czy któraś z Was ma jakieś doswiadczenia z tym lekarzem? Widziałam na stronie... ewwa Ginekololog Jerzy Szczap (7) Witam! Czy któraś z Was miała do czynienia z tym lekarzem? Przyjmuje w... Aga Pieprzyki do usunięcia (3) witam, mam dużo znamion ( pieprzyków ) na twarzy i w okolicy szyi. Czy znacie... kasia polećcie dobry preparat witaminowy dla mężczyzn (6) chce kupic mężowi jakies witaminy ale nie wiem jakie,centrum na niego nie... żona:) badania przed przyjęciem do szpitala na zabieg (18) Jakie badania trzeba wykonać i na czyj koszt? Szpital wręcza długą listę... ddd kardiolog wady serca GDYNIA (1) szukam porządnego kardiologa przyjmującego w Gdyni, który specjalizuje się w... jem swieczki Ginekolog? czy może Endokrynolog? kogo wybrać? (6) Pomóżcie mi troszkę, Nie chodziłam nigdy do endokrynologa, zawsze wydawało... pani samochodzik