Szukam dobrego dentysty we Wrzeszczu prywatnie POMOŻCIE... (18) Witajcie, jak w temacie poszukuje dobrego dentysty/stki ktory przyjmuje... ania1988 Dobry dentysta w Gdyni poszukiwany :( (5) Mam spory problem z zębami, ubytki, próchnica nieleczona. Boję się iść do... Maciek Endokrynolog - pilnie! (13) Pilnie mi potrzebna porada endokrynologiczna powiedzcie mi prosze czy jest... Pati
dobry i w normalnych cenach optyk w Rumi ? (3) Może ktoś z Was robił okulary w Rumi i może polecić jakis fajny salon... karolkarumia kompleksowe centrum stomatologiczne -jakie w Gdańsku? (9) no właśnie:) szukam takiego idealnego miejsca i stomatologa zarazem, gdzie... Ola -Ujeścisko gdzie najszybciej kardiolog dla dorosłych? (7) w Gdansku? mała Kontuzja kolana - poszukuję dobrego fizjoterapeuty. POMÓŻCIE!!! (1) Witam, bardzo proszę o pomoc. Trzy mies. temu doznałam kontuzji kolana z... samka29 Testy alergologiczne na poliester, laycre itp. (1) Witam, czy ktoś orientuje się gdzie można wykonać testy alergiczne na takie... GK ortopeda skolioza (2) Potrzebuję pilnie namiary na dobrego ortopedę od wad postawy - skoliozy. Marta ENDOPROTEZA STAWU BIODROWEGO ratunku! gdzie najlepiej? najkrócej? (2) gdzie w trójmieście można zrobić tą operację? prywatnie? na NFZ są strasznie... zdesperowany Medycyna pracy gdansk gdzie najtaniej (2) Hej gdzie najtaniej i za ile ? i czy gdzies mi podbije bez przeswietlenia.... emka dentysta nfz (11) Hej dziewczyny, Potrzebuje dostac sie do dentysty na nfz, czy ktos zna... kacha Lekarz medycyny pracy bez umowy (2) Witajcie, mam zrobić badania do pracy, ale pracodawca nie chce podpisać umowy... zapracowana ginekolog dr Pawel Mielcarek - proszę o opinie. (2) Witam. Bardzo prosze o opinie dot. dr Mielcarka. Szukam dobrego specjalisty w... dd Bóle krzyża - bezpłatne badanie (praca doktorska) - Gdańsk-Wrzeszcz (1) Witam! Zapraszam osoby w wieku 18-45 lat, z przynajmniej jedną diagnozą... marza82 planowanie ciąży - jakie badania (13) mam pytanie odnośnie badań, jakie należałoby wykonać przed planowaną ciążą -... mala Rehabilitacja kręgosłupa (5) Mam pytanie, czy orientuje się ktoś gdzie mozna jeszcze zapisac sie na... Iwona Gdzie w Gdansku stomatolog na NFZ? (2) szukam stomatologa który leczy na NFZ Dino Gdansk Rezonans magnetyczny głowy - gdzie najszybciej? (2) Gdzie można zrobić najszybciej? krystyna TK głowy pilne (5) Witam Może ktoś wie gdzie w Trójmieście można zarejestrować się na TK głowy... alicjja73