Ginekolog NFZ Gdańsk Wrzeszcz (8) Hejka dziewczyny, Czy któraś może mi polecić sprawdzonego ginekologa w... OlaK Haluksy (4) Mam pytanie czy ktoś robił operację na nogi proszę o opinię dobrego lekarza kasik dr Sordyl (laryngolog) - gdzie obecnie przyjmuje (najlepiej na NFZ) ? (3) Dziewczyny do tej pory ta pani dr przyjmowała w przychodni Świętokrzyskiej,... a./
TENS gdzie wypozyczyc? (1) witam, gdzie w trojmiescie mozna wypozyczyc aparat tens? czy macie z nim... perfectangel Leczenie Ortodoncja (2) Witam, czy mozecie polecić mi ortodontę z trójmiasta który przy okazji... Ząbek Turnus rehabilitacyjny 27.01.2014r. w Fali w Stegnie (1) Witam serdecznie mam skierowanie do sanatorium Fala w Stegnie na... Róża Test glukozy ( OGTT) Spółdzielnia pracy w Gdyni (1) Może któraś z Was robiła tam ten test ? Jeśli tak to jestem ciekawa ile on... na_talia KAMICA ŚLINIANKI (1) Witam, szukam osoby która robiła zabieg w Trójmieście na to schorzenie. SandraS Alergolog i laryngolog (5) Potrzebuję namiarów na dobrych lekarzy tych specjalności, na NFZ. Musimy... Mama Stomatolog NFZ Gdańsk (2) Witam, czy ktoś wie może gdzie przyjmuje dobry stomatolog na nfz w gdańsku?... julka_jk1 Beta hcg (2) Witam,w 28 dniu cyklu zrobilam bete (cykle mam 28-29dniowe)i wynik... Doris żeń szeń jaki polecacie? (4) jak w tytule,jestem przemęczona,słyszałam dobrym srodkiem na kondycje... ala Czym się różnia tabletki ? Prouro i urofuraginum ? (8) Akurat skończyły mi się te pierwsze , a jako ,że mam problemy z układem... na_talia ginekolog (5) dziewczyny, czy jest w okolicy jakiś dobry ginekolog, którego warto polecić?... Kasia BIEGLY NEUROLOG PRYWATNIE SZYBKO PILNE! (3) Zna ktos moze namiary na lekarza bieglego neurologa, prywatnie. Potrzebuje na... Enigma21 Przychodnia zdrowia na Karczemkach (11) Witam wszystkich, od niedawna mieszkam na Karczemkach. Czy ktoś z Was... otemtotem Gdzie mozna zrobic badanie jakosciowe nasienia? (8) Bardzo prosze o informacje gdzie mozna zrobic badanie jakosciowe nasienia,... maniek Kardiolog, czy znacie?? (1) Proszę o opinie nt. niżej wymienionych lekarzy: Ruszkiewicz Bellwon... Krzysia Groupon esteticDENTAL - aparat ortodontyczny (125) Witam forumki! Czy któraś z Was korzystała z oferty firmy Estetic Dental... mag.kot Badanie gęstości kości (4) Witam Czy wiecie może gdzie w GDAŃSKU (nie w Gdyni czy Sopocie!) można... md