Dieta Metabolic Balance (7) hej. Próbował ktoś tej metody? Mam tylko jedną znajomą , która na tym była i... Ala007 sztuczne łzy (2) Polećcie proszę jakie sztuczne łzy są dobre? Czy warto zamówić z allegro?... mama b maść z lanoliny (7) hej chciałam kupić maść Ziajki z lanolina ale podobno wycofali. I mam pytanie... gosiak
maść Ziajka na brodawki (18) Hej wiecie może gdzie kupie taką maść. Bo już nie mam siły chodzić i sie... gosia Dr. Piskulak - opinie ? (2) Ze względu na chorobę dr.Marciniaka muszę wybrać innego ginekologa . Byłyście... xxxx Poszukuję Endokrynologa (4) Znacie może jakiegoś dobrego specjalistę z Trójmiasta? z góry dziękuję! migawka23 PRO FEMINA Gdynia - badania prenatalne (1) Czy któraś z Pań wykonywała badania prenatalne w Pro Femina w Gdyni? I jeśli... Iza dermatolog na nfz (8) Dajcie proszę namiary na dermatologa dobrego. Dziękuje agusia-gdansk lampa Bioptron (3) Poszukuję lampy bioptron na dwa/trzy tygodnie. Czy mógłby ktoś... maria30 laserowa korekcja wzroku (8) Czy jest ktoś kto planuje laserową korekcję wzroku w klinice Nowy Wzrok w... mamaprzedszkolaka Jacek Michalski proszę o informację (7) Witam Wszystkich, bardzo proszę o opinie na temat Pana doktora Michalskiego... Ola Ginekolog NFZ do prowadzenia ciąży (1) Poszukuję dobrego ginekologa najlepiej mężczyznę, bo z kobietami mam same... wiki Masaż kręgosłupa i mięsni pleców ,rąk (11) mam siedzącą pracę w dodatku mam problemy z kręgosłupem..moze znacie jakiegoś... xy ginekolog - gdynia (2) Witam, dziewczyny szukam dobrego ginekologa w Gdynii, który wykonałby... monika normalny ginekolog na NFZ w oklicach Gdyni Chyloni (9) ginekolog na Chyloni nie dostał kontraktu, więc jestm zmuszona udać się do... mmi W jakim szpitalu przyjmuje Grzegorz Marciniak? (2) Redłowo czy Wejherowo? xxxxx Kobieta, mężczyzna i ona. (8) Wbrew stereotypom na migrenę, choć są w zdecydowanej większości, cierpią nie... eyop VIDEODERMATOSKOPOWE badanie skóry - gdzie w Gdańsku? (2) Gdzie w Gdańsku mogę wykonać takie badanie? Anna gdzie najlepiej sie udac (5) hej mam pytanie miałam dzis mały "wypadek" uderzyłam się w oko i od... ja metaliczny zapach z ust (7) Czy wiecie co moze oznaczac metaliczny zapach z ust? ania