ginekolog-endokrynolog Gdynia na nfz (14) taki właśnie jest poszukiwany polećcie coś forumka ginekolog prowadzący ciążę GDYNIA (4) Witam! Czy ktoś może z pełną odpowiedzialnością polecić odpowiedniego... em lekarska spoldzielnia pracy - gdynia (2) czy w lekarskiej spółdzielni pracy w Gdyni na Obrońców Wybrzeża przy... kropka
Wyrwanie ósemki,gdzie na nfz (6) Mozecie polecic jakiegos dobrego chirurga stomatologa na nfz?Najlepiej z Gdańska ania gdzie wyrwać 8mki (26) muszę wyrwac moją ósemkę. Czy sa jakieś specjalistyczne przychodnie... Agitka dobry ginekolog do prowadzenia ciąży z Gdyni.. (10) proszę o namiary.. mamawciazy cytologia (12) Hej dziewczyny ile mialyscie lat jak robilyscie pierwsza cytologie, ja... ewa Dziecko z niedowidzeniem a okulista? (12) Chciałam zarejestrować moja Córkę do okulisty do Gdańska Żabianki, terminy... wyrafinowana Opieka lekarska na gdyńskim osiedlu "Pustki Cisowskie". (5) Chory pacjent np: z opuchniętym kolanem ze stanem zapalnym,wymagający... pacjent... Dermatolog (3) Czy ktoś wie gdzie przyjmuje dermatolog na fundusz w Gdańsku kasik Baddania do sanepidu KAŁ (5) Hej mam pytanie. jak zrobic dzien po dniu badania zeby wyrobic ks sannp.... kasia Ile kosztuje badanie poziomy glukozy? (3) I czy glukoze trzeba kupic wczesniej w aptece czy dostane ja w laboratorium?... na_talia dobry ortodonta w Gdyni - gdzie? (2) czy możecie poradzić mi , gdzie( u kogo ) mogę założyć stały aparat. czekam... edi RTG klatki piersiowej - GDZIE?? (5) Dziewczyny gdzie prywatnie i tanio wykonam w Gdańsku RTG klatki piersiowej i... A./ Kardiolog- Gdynia (1) Dostałam skierowanie z poleceniem,że najlepiej sie umówić do przychodni na... Dalida Dr Piotr Dusiński - proszę o opinie. (1) Witam! Mój dotychczasowy ortopeda już nie przyjmuje i zapisano mnie do dr... Kolanowa Wycięcie migdałków (16) Laryngolog skierował mnie na wyciecie migdałko, poniewaz juz w tym roku... kasia Ortopeda Gdańsk- do którego iść (4) Chyba jakiś czas skrąciłam nogę w kostce, teraz po paru dniach nie mogę... chmielek4442 dr Bednarz - proszę o opinie. (1) proszę o opinie o tym ginekologu. mama b polecicie sprawdzonego psychiatre/psychologa dla dorosłego (5) jak w temacie,moze forumowicze macie kogoś godnego polecenia,kto potrafi... kasia