Wynik cytologii - kołobrzeska (4) Witam. Czy jeśli wynik cytologii jest niepokojący to spotkałyście sie z tym... Monika papier toaletowy w szpitalu (2) Czy pacjent musi mieć ze sobą zapas papieru? W UCK na pewno nie ma papieru w... ddd Szpital Miejski w Gdyni- torbiel na jajniku (4) Witam, czy któraś z Pań miała może w tym szpitalu usuwaną torbiel z jajnika?... Kasia
dr Frankowska -Konopa -ginekolog polecacie? (4) Witam, mam pytanie czy są tutaj osoby chodzące do Doktor Frankowskiej... mala Przewlekła Białaczka Limfatyczna (3) Witam, Orientuje się ktoś czy przy Przewlekłej Białaczce Limfatycznej po... madlenn69 kardiolog Maciej Chojnicki szukam kontakt (3) Potrzebuję pilnie telefon do dr.Macieja Chojnickiego, w necie nic nie mogę... Magda Gastroenterolog Gdańsk- jaki najlepszy? (23) Hey Znacie dobrego gastroenterologa w Gdańsku? I ile kosztuje wizyta? Paulina1981 Szukam dobrego specjalisty chirurg ortopeda (2) Witam Czy ktoś mógłby polecić dobrego chirurga ortopedę, który specjalizuje... Magda Gdzie w Gdyni pojechac do (5) lekarza na dyzur , obudzilam sie ze spuchnietym okiem i jest coraz gorzej ;/.... ja zgoda na obecność studentów na Klinicznej (4) Czy pacjentki podpisują jakąś zgodę przy przyjęciu do szpitala czy po prostu... ddd Ortopeda (2) Gdzie przyjmuje ortopeda dr samson? Jeśli ktoś mógłby podać namiary NFZ i... Ania Dr Brodzicki gastroenterolog (15) prośba o namiary na wizyty domowe (jeśli są takie) GAAN Zielona Kawa (2) Wie ktoś gdzie kupie zieloną kawę? Lub czy ktoś stosował tabletki na... Olga dieta dostosowana do choroby (2) Witam, jestem osoba ktora po kilku latach pracy w badaniach klinicznych w... specjalista_zywienia_chorych szukam ginekologa (2) witam!właśnie dowiedziałam sięze jestem w ciąży,bardzo się cieszymy z mezem... iwi36 POSZUKUJĘ neurologa i ortopedy na NFZ w Gdańsku - ktoś poleci? (1) Byłam w kilku placówkach, ale niestety się pozmieniało i Ci specjaliści nie... jolcia Dr. Michal SZafran-ginekolog (6) Znacie? Potrzebuję Waszych opinii na temat tego lekarza. Według mnie jest... ida Proktolog - kobieta - Gdańsk - może być prywatnie (4) Jak wyżej. Poproszę o namiary, ale tylko kobiety. Podejrzewam u siebie... Weronika Eurokilinix apteka internetowa - proszę o opinie. (2) Mam pytanie czy któras z was zamawiała leki w tej aptece internetowej?... ania psycholog nfz Gdańsk (3) Witam, czy możecie polecić psychologa na NFZ, w Gdańsku?Potrzebuje pilnie... Olliwia