ginekolog, dziewczyny proszę o pomoc. (3) Witam, na co dzień mieszkam za granicą a do trójmiasta przyjechałam tylko na... Laura Dobry GINEKOLOG w GDAŃSKU (3) Szukam dobrego ginekologa w Gdańsku, najlepiej z okolic Oliwy, Osowej, ale... Lilla1 Herbalife (1) prosze o info gdzie to mozna kupic w Gdansku oraz jakie sa ceny shakow tych w... lola
ginekolog - endokrynolog trójmiasto (11) Może mozecie polecici jakiegos dobrego lekarza najlepiej na nfz ale... marta.-1987 Laserowe lub radowe usunięcie żylaków (3) Witam, gdzie wykonują w miarę tanio i dobrze laserowe lub radiowe usunięcie... Emilka92 nnt. Bardzo proszę o pomoc - namiary na rehabiliatcję neurologiczną (7) Dziewczyny, mojemu teściowi miesiąc temu pękł tętniak. Najpierw był operowany... marta Gdzie rodzić ? (9) Podpowiedzxie prosze gdzie rodzić dziecko w Trójmieście ? Czy znacie... iwona poszukuję bardzo dobrego chirurga (5) jak w temacie. męża siostra ma poważne komplikacje po operacji zmniejszenia... Monika12345 ginekolog kobieta a gdansku (11) Witam poszukuje kobiety ginekologa jakiego polecacie w gdansku najlepiej... ewka Ginekolog NFZ Gdańsk (2) Kogo polecacie, kto obecnie przyjmuje w ramach ubezpieczenia zdrowotnego? Nie... kasia Dietetyk (7) Witam:) prosze o namiar na dobrego ,skutecznego dietetyka ,najlepiej okolice... ania1972 zylaki konczyn (1) Czy ktos operowal zylaki w Szpitalu Miejskim w Gdyni.Proszę o opinie. Iwona masażystka PILNIE poszukiwana... (1) jak w temacie szukam masażystki wykonującej masaż klasyczny, relaksujący,... Oskar32 Krwawienie po poronieniu (2) Witam, ponad miesiąc temu straciłam ciążę,był to 6tc,poronienie... Mum88 jak ubrac sie na fitness/silownie (2) Bede chodzić na siłownię/fitness nigdy nie byłam jak się ubrać bym czuła się... nova Swissmed szpital Ginekologia operacje czy Klinicza (3) Co lepiej wybrać? kasia niplette opinie (1) Drogie Panie czy któraś używała? Jak sie sprawdziło? Jakieś rady odnośnie... mama Białaczka. (3) Witam . Może ktoś sie znajdzie na forum kto wie więcej niż ja o tej... Ewelina psychoanaliza czy behawioralno-poznawcza (6) Która z metod leczenia nerwicy jest skuteczniejsza-behawioralno-poznawcza czy... zainteresowana wypowiadamy wojnę przeziębieniom (1) Mam w domu dwoje dzieci. Maleństwo, które ma 4msc i małago rycerza, który od... zuuzza