Ginekologia na Klinicznej operacje (5) Czy ktoś tam był ostatnio? Jakie są warunki, opieka? Dziękuję za informacje. kasia guzek w piersi (4) hej, musze usunac guzek w piersi. Poleccie, do ktorego szpitala warto sie... ivvka endokrynolog (6) Hej, niedawno przeprowadziłam się do Gdańska. I okazało się, że mam tarczyce.... M.
Na ile usg jest pewnym badaniem? (3) W wyniku usg brzucha lekarka ( dr Korendo ze Świętokrzyskiej) napisała, że w... alex szorstkie łokcie w niedoczynności tarczycy (7) poradźcie coś na szorstkie tzw brudne łokcie w niedoczynności tarczycy? Może... mama b Endokrynolog Anna Lewczuk (9) Ile bierze za wizytę? Czego się spodziewać? Jak długo trzeba czekac na... egao101 dermatolog (7) witam. zwracam się do Was bo tu prawdziwe i sprawdzone info nie raz znalazłam... Aga Furosemidum bez recepty gdzie? (3) Hej potrzebuje tego leku,a nie wiem gdzie mogłabym dostać Go bez... malaniunia dobry lekarz ginekolog (2) Witam, niedawno dowiedziałam się,że jestem w ciąży i w związku z tym... marysia alergolog dla doroslych. GDZIE? (9) interesuje mnie dobry lekarz na nfz,z gdanska, moze ktos zna takiego?... mrenda ginekolog gdańsk (4) poszukuje dobrego ginekologa z gdańska który przyjmuje na nfz malinowa_babeczka prof Sworczak-endokrynolog (3) Gdzie przyjmuje prof Sworczak i można się oczywiście zarejestrować jako nowy... Dorota rezonans magnetyczny - gdzie najszybciej w Trójmieście i okolicy? (2) Proszę o pomoc, gdzie w Trójmieście i okolicy można zrobić najszybciej... Bozena2610 stomatolog nfz (3) hej pomóżcie mi proszę i napiszcie gdzie mogę iść do stomatologa żeby usunąć... kkikuja naderwanie mięśnia (1) jaka maść najlepsza na ten uraz? ossania histeroskopia operacyjna gdzie w Trójmieście (3) Chodzi o usuwanie polipa. Czy ktoś był i czy może polecić któryś z naszych... kasia Szukam neurologa na NFZ (9) Czy możecie mi polecić nerologa na NFZ? Najlepiej, żeby czas oczekiwania nie... Kasia Ginekolog dr MałgorzataŚwiątkowska-Freund (2) Czy ktoś się orientuje ile kosztują wizyty u pani dr Małgorzaty... Jeni_26 Mlekomat - opinie. (3) Witam Serdecznie ! Chciałbym poznać wasze zdanie na temat mlekomatu.. Czy wg... wase1432 GUMed chirurgia syomatoligiczna (2) Czy ktoś wycinał u nich ósemke? Sylwia