alergolog Katarzyna Plata-Nazar - warto iść, polecacie??? (3) pilnie szukam dobrego alergologa dziecięcego. czy zna ktoś dr Katarzynę... Agnieszka uwaga na prywatne domy opieki..dla osób starszych! (2) co sie dzieje w państwowych domach opieki dla osób starszych jest łatwiejsze... obserwator PROTETYK Gdańsk na NFZ (1) Witam,szukam "na szybko " Protetyka który przyjmuje na NFZ w Gdańsku lub w... dzikuska
Dla osób z problemami z płodnością (7) http://www.instytutmacierzynstwa.pl/uploads/editor/Kopia%20seminarium.jpg... Polcia dr.Barbara Frankowska Konopa (7) Mam pytanie czy któras z was jest moze pacjentka Pani Doktor? Moge prosic o... ania dr Ruciński urolog (1) Witam, wiecie może, w którym szpitalu pracuje dr Ruciński ? Byłam u niego w... goska Anna Krzyżanowska - internista - proszę o opinie. (2) Poszukuje opinii na temat pani dr czy warto ją wybrać na lekarza rodzinnego? kaj Endokrynolog NFZ albo pryw. - od Hashimoto (4) Kobitki. Polećcie mi kogoś. Moja dotychczasowa doktor leci na ilość a nie na... Monia dobry stomatolog na NFZ - najlepiej Sopot [GDZIE?] (1) Witajcie. Szukam dobrego stomatologa z podpisanym kontraktem z NFZ, który... GD Hospicjum im.Dutkiewicza (2) Witam. Czy ktoś ma jakies doświadczenia z hospicjum im. Dutkiewicza? Szukam... Zuzanna Nefrolog, urolog (3) Czy ktoś może polecić naprawdę dobrego nefrologa lub urologa? Polcia Okulista - potrzebny od zaraz (5) Drogie Forumki! Potrzebuję pomocy. A dokładnie to mój mąż potrzebuje. Oko mu... Krzysia polip endometrialny gdzie można zrobic zabieg (4) Dziewczyny możecie polecic dobry szpital, w którym mogłabym przeprowadzic... być kobietą :-((( gdzie zrobić łyżeczkowanie? (4) Kochane moje, wczoraj dostałam skierowanie na natychmiastowe łyżeczkowanie i... MoniaB Polećcie specjalistę od endometriozy z Gdańska (38) Może być prywatny lub nie. Wszystko jedno... Potrzebuję opinii fachowca, bo... ewwa Dobry laryngolog od zatok (4) Czy znacie takiego specjalistę? Laryngolog z przychodni kieruje mnie na... dfsdg Psychiatra od fobii społecznych (2) Polećcie kogoś proszę bo już nie wyrabiam... Olka Bioenergoterapeuta - rak kosci (7) Witajcie. Moja teściowa zachorowała na raka kosci. Leczenie konwencjonalne -... Ela luxmed (2) Witam Czy któraś podpowie mi dobrego ginekologa z Luxmedu, który znajduje się... K.F. Pediatra u Źródła Marii, Gdynia Karwiny (37) Którego pediatrę w w/w przychodni polecacie do opieki nad malutkim... gapka