dietetyk (5) znacie jakiegoś dobrego dietetyka,ktory pomoże skutecznie przejść kuracje... misia Czy jest na forum lekarz :P ? (6) Albo farmaceuta - ktoś kto ma pojęcie o lekach mam pytanko :) _pinia83 poszukiwany dobry lekarz ginekolog-prowadzenie ciąży (4) Cześc dziewczyny, własnie się dowiedziałam ze jestem w ciązy, niestety... kha
Hematolog dla dorosłych (9) gdzie szybko mozna sie dostac do dobrego hematologa?Mam na mysli prywatnie bo... ivvka powiatowy zespół ds orzekania o niepełnosprawności Gdynia (3) Witam. Będę w poniedziałek składać wniosek o ustalenie stopnia... julusia MILADENT NFZ- Opinie (5) Witam Poszukuje dobrego stomatologa na NFZ. Strasznie boję się wizyt bo mam... Miladent Jest nadzieja dla nas wszystkich (4) Dr Sam Parnia ze Szpitala Uniwersyteckiego Stony Brook twierdzi, że już w... hewella NFZ stomatolog pytanie (6) Witam. Jestem zapisana na usunięcie ósemki. Pani rejestratorka poinformowała... Elka j.małys czy w.puzdrowski- proktolodzy (1) czy ktoś miał "do czynienia" z ww lekarzami? proszę o opinie ja implant zęba (1) Gdzie najtaniej w trojmiescie? pozdrawiam sisi opnia (1) Co sądzicie o pani dr Turek-Muczyńska jest endokrynologiem i ginekologiem?? dziewczyna zasiłek rehabilitacyjny (1) Witam, może ktoś wie kiedy, którego dnia miesiąca jest wypłacany zasiłek... zuza Użądlenie osy , pszczoły ... :( Pomocy (2) Wczoraj użądliła mnie osa , albo pszczoła... wzięłam ,wapno i zyrtec nogę... lol Ortodonta w Gdańsku (1) Dziewczyny, znacie kogoś sprawdzonego i dobrego w swoim fachu? beci Dermatolog (7) Hej, poszukuję dobrego dermatologa od chorób skóry może być prywatnie.... KASIA lek. med. Halina Bartocha-Stachurska Dermatolog Evi Med (2) Czy może ktoś był u tej dr z łuszczycą. Czy daje skierowania na lampy PUVA? Z... Załamana ginekolog NFZ (1) Witam, Czy zna ktoś dobrego ginekologa ?? chodzi mi na nfz.. Kobieta czy... Olga25 Dobry onkolog pilne! (3) Witam Chciałabym się doradzić w sprawie dobrego onkologa może być z... Ewelina chirurg nfz pilnie (4) Szukam pilnie chirurga na nfz z trojmiasta lol Angina (8) Ktos juz na to umarl? Czy bede pierwsza? Mo___