WRASTAJACY PAZNOKIEC !! (2) Jak juz kiedys pisalam .. mialam z tym problem i prosilam o pomoc, a wiec moj... malamapka DERMATOLOG DLA DOROSŁEGO PRYWATNIE (12) Jako ,że można na was liczyć ,poproszę o namiar na dobrego dermatologa z... jolkafasolka kanałowe - tanio (2) Witam. Gdzie polecacie udać się na kanałowe, koniecznie niedrogie? Sprawa... Alina
laryngolog polećcie (1) hej mój mąż ma mieć operację usunięcia torbieli bocznej na szyi. Mają mu to... mamazosi Ginekolog NFZ (2) Witam, szukam dobrego ginekologa do prowadzenia ciąży, najlepiej kobiete, w... Szukająca dobry gastrolog (5) Witam, może ktoś ma na namiary na sprawdzonego gastrologa w Trójmieście?... jolka Luxmed- USG TV bez skierowania? (3) Musze pilnie zrobić USG, mam je w pakiecie, poprzednio było tak, że musiałam... aaa jak to jest z tą tarczycą (nadczynnosc)... (14) dziś robiłam badania w laboratorium, a po poludniu telefon- ma Pani za niskie... justi dentysta (2) Poszukuje w rozsądnej cenie dentystę w Gdańsku i jaki mniej więcej jest koszt... Ewiaaaa dr M. Sordyl- laryngolog gdzie Teraz przyjmuje, może wiecie? (2) hey na Świętokrzyskiej już nie przyjmuje, nie znalazłam nigdzie info na ten... R. Urolog pilnie! (1) Potrzebuję dobrego urologa "na wczoraj" dla faceta z prostatą. Proszę o... misia lekarz medycyny pracy pilne (2) Szukam lekarz medycyny pracy który wyda mi zaświadczenie o zdolności... karolka128 Dermatolog NFZ który da skierowanie na lampy PUVA. (3) Witam. Mam łuszczycę i dotąd leczyłam ją u dr. Elżbiety Jasiel Walikowskiej w... Ewelina Do którego ginekologa w Gdańsku warto pójść? (13) nie jestem w ciąży, mam inny problem. Chodziłam wcześniej do dr Olszewskiego... mamamama Dobry dermatolog (4) Poszukuję dobergo dermatologa, który obejrzy i zabada moje znamiona. Dziękuję... ginger06 usunięcie znamienia (2) mam skierowanie od dermatologa na usunięcie znamienia i nie mam pojęcia do... misia proktolog proszę polecić kogoś (1) poszukuję lekarza chirurga proktologa (leczenie hemoroidów)- może być... R. ortodonta stomatolog Joanna Bozak - proszę opinie. (1) jakieś opinie? mama FESS Endoskopowa operacja zatok (4) Za 3 dni mam operacje FESS, troche się obawiam, czy ktoś miał taką opercaję?... soneiczka13 stomatolog, pilne. (3) Witam, czy orientuje się ktoś gdzie dobry stomatolog na NFZ w Gdańsku , który... Annkkaa