Dentysta Tomasz Minor, ktoś był? (3) Czy ktoś korzystał z usług dr. Minora? Pracuje w Projekcie uśmiech. Ma dobre... Wróżka zębuszka książeczka sanepidowska (2) czy ktos sie orientuje czy jak zgubilo sie ksiazeczkę, to trzeba wyrabiac od... ja dr ewa mezyk - ginekolog (1) czy doktor ewa mezyk przyjmuje jeszcze w przychodni na burzynskiego? nie moge... marta
Usówanie "ósemek" pod narkozą. (5) Witam. Czy wiecie gdzie można wykonać usunięcie ósemki pod narkozą w... Sylwia Szkop-Dominiak (1) Orientuję się może któraś z Was czy dr Szkop-Dominiak przyjmuje gdzieś na... Aga potrzebny lekarz od znamion!!! (4) pilnie potrzebuje lekarza od znamion pilnie prosze o namiary iga TECHNIK REHABILITANT (1) Czy znacie godną polecenia szkołę po której ukończeniu zdobywa się... domel38 Poproszę o opinię na temat tabletek Qlaira (3) Czy któraś z 'Was stosowała te pigułki? Bardzo proszę o opinie A. rezonans magnetyczny gdańsk - gdzie? (7) Koleżanka poprosiła mnie żebym dowiedziała się jaki jest czas oczekiwania na... basiula dr Orłowski (2) Czy ktoś z forumowiczów leczył się u dr n.med. M.Orłowski na NFZ lub... kant Nadmorskie Centrum Medyczne - Przychodnia na Gdyńskiej, jakiego lekarza rodzinnego polecacie? (2) witam, niedawno przeprowadziłam się na żabiankę, chcę zapisać się do jakiegoś... mazar Gdańsk Chełm - ginekolog (7) Witam. Może mi ktoś polecić bardzo dobrego (wg waszej opinii) ginekologa w... Kashka Dr.Czupryńska ginegolog (7) Kiedy przyjmuje wyżej wymieniona doktor? wiem że przyjmuje w przychodni koło... Ewiaaaa opieka dorazna do chorego na schizofrenie paranoidalną -godzinowa (5) Witam Poszukuję opieki/opiekunki/opiekuna do doraźnej opieki nad teściem ze... meggi Gdańsk Chełm, bdb i sprawdzony stomatolog - kogo polecacie??? (7) do tej pory jeździłam leczyć zęby do Gdańska Głównego, ale mam małe dziecko i... Agnieszka medycyna alternarywna (2) zna ktos kogos godnego polecenia??? mam kilka tematów z którymi lekarze sobie... anton kostium kąpielowy dla amazonki - gdzie kupię? (3) gdzie kupię strój kąpielowy dla amazonki? Znacie sprawdzone miejsca w... kalarepka Tania apteka - gdzie w Trójmieście? (5) Jest jakaś w miarę przystępnie cenowo apteka w trójmieście? Benek Ile kosztuje zrobienie tych badań jeśli nie jest sie ubezpieczonym? (7) Badania : morfologia ogólne badanie moczu glukoza grupa krwii HBS toxo cmu xxx Cukrzyca ciążowa (4) Jestem 26 tc i mam podwyższony poziom glukozy 166 mg/dl. Musze udać się do... Marzena