Jaki krem na przebarwienia (4) jaki krem na przebarwienia skory polecacie,cos co naprawde podziala.plamy... mała ciezarowka dobry ginekolog (2) Czy ktoras z was moze polecic dobrego ginekologa kobiete ktora ma w gabinecie... ania Ginekolog w Gdańsku, który robi badania przed zapisaniem tabl. (3) Dziewczyny, szukam ginekologa w Gdańsku, ale prywatnie, który robi badania... misiadelko nzal
ginekolog gdynia (2) Czy gdy mam za tydzien 18 lat to jakiś ginekolog w Gdyni mnie przyjmie? tak... kropka NING HONG HEALTH PROTECTION TEA - proszę o opinie. (2) czy znacie tą herbatę używacie bądź używaliście - proszę o opinie agnes laserowa korekcja wady wzroku (2) Witam. Planuje poddać się laserowej korekcji wzroku. Czy ktoś mógłby mi... maja777-7 wkładka Mirena (2) Czy pani dr zakłada też wkładki ? Chcę sie zapisać do niej na wizytę głównie... Nowa Mirena-proszę Was o opinie dziewczyny! (4) Pani doktor zaproponowała mi wkładkę, długo się zastanawiam i nie wiem jaką... Marta Dermatolog NFZ wrzeszcz (8) Możecie polecić dobrego dermatologa we Wrzeszczu lub okolicach na NFZ, tułam... PP testy alerg. u dorosłych gdzie? (2) Gdzie w t Trójmieście można wykonać prywatnie (i za ile) testy... zainteresowana endokrynolog (14) poszukuję endokrynologa, prywatnie, Pruszcz Gdański, Gdańsk, jakie są ceny za... Michalina PILNE - okulista - polpasiec oczny (5) Czy znacie jakiegoś dobrego okuliste, który zna się na półpaścu ocznym -... pl Usunięcie woreczka żółciowego - prywatnie (4) Czy ktoś się orientuje gdzie i za ile można usunąć woreczek żółciowego? Nie... mleczko Dentysta (1) Cześć! Szukam dobrego i nie za drogiego dentystę w Gdańsku. Niestety... ona poszukuję do odchudzania (17) Witam Poszukuję osób które mają postanowienie takie jak ja w tym roku się... martylkaa Ortopeda Krzysztof Kolarz (3) Czy ktoś wie, gdzie przyjmuje prywatnie? Widnieje tylko informacja, że na... Obi endokrynolog (7) Hej znacie jakiegoś endokrynologa na NFZ?? Najlepiej w Gdańsku donia pytanie (5) Witam, słuchajcie mam pytanie jak mam problem z owłosieniem i z miesiączkami... Dominika opinia (1) Co sądzicie o Endokrynologach w ENDOMED na przymorzu ul. Opolska 5?? dziewczyna Sinus Rinse - gdzie w Gdyni??? (2) Witam, gdzie w Gdyni moge kupic saszetki pediatryczne do Sinus Rinse. Teraz... mammma