jestem po operacji usunięcia torbiela, jajnika, jajowodu i co dalej ??? (9) Mam do Was pytanie. Jestem tydzień po operacji usunięcia torbiela razem z... Alicja_Damian medyczne ubezpieczenie w mBanku (12) Witam czy ktoś jest ubezpieczony w mBanku ? chodzi mi o medyczne mają tak... monika Do wykonujących/ lubiących masaż:) (9) Cześć, Mam pytanie- jakich olejków używacie do masażu? Chodzi mi o produkty,... goniaa
Dentysta - nfz - hallera (4) Czy ma może ktoś namiary na dentystę nfz na hallera w pobliżu tej Wiewiórki /... asiunia_ dobry lekarz pierwszego kontaktu- gdzie w naszych okolicach? (3) Czy znacie jakiegoś lekarza pierwszego kontaktu, który poza przepisywaniem... Ola lekarz pierwszego kontaktu GD Zaspa, Brzeźno, okolice (2) hej, poszukuję lekarza pierwszego kontaktu w w/w okolicach. Czy polecacie... nuśka Dobry gastrolog - nietypowy przypadek + kolonoskopia + gastroskopia (6) Jakiego dobrego gastrologa dla dorosłych możecie polecić? Chodzi o dość... kotek Gdzie w Gdansku dobry masaz?? (48) Laseczki! Poleccie prosze jakies spa w Gdansku gdzie mozna sobie zaserwowac... Ostola proktolog (5) Witam, czy ktoś może polecic jakiegoś dr. w gdańsku? kika Dentysta (1) witam, czy ktos może się orientuje gdzie w gda. leczą pruchnice laserem a nie... mona laryngolog (3) szukam laryngologa dla dorosłych - (prywatnie też) z zapleczem szpitalnym, bo... misia neurolog na nfz (2) jak w temacie...poszukuję namiary,dziękuje ania gdzie mozna usunac wrastajaca rzese? (1) Bede wdzieczna za namiary na gabinety, ktore wykonuja taki zabieg. Jesli ktos... Yooki Gdzie kardiolog na NFZ? (16) Gdzie mozna dostac sie do kardiologa na NFZ? Jesli wiecie dajcie znac,dzieki... malaniunia dentysta (1) Witam Z tego względu, że nie długo biorę ślub mój narzeczony zdecydował się... ak Vironal - czy mozna dostac w aptece??? (1) Czy macie jakies doswiadczenia z tymi kropelkami? mammma Ginekolog Grzybowska, AM. (6) Czy dr Grzybowska przyjmuje w Akademii Medycznej? Ktoś wie kiedy i w jakich... egao101 ginekolog-gdzie najlepszy? (2) Witam.Od niedawna mieszkam w Gdańsku,w związku z czym nie za bardzo orientuje... aga1894 kolposkopia wejherowo-gdansk (6) Hell-o gdzie mozna zrobic prywatnie? wiem juz o Florczaku i Przychodni na... seteczka czy ktoś wie gdzie przyjmuje dr Gaweł- ginekolog? (1) Witam, jak w tytule, poszukuje dr Gawła, przyjmował do tej pory w nadmorskim... harietta