Poszukiwany ginekolog (9) Kilka dni temu dowidziałam się , że jestem w ciąży .. wiążę się to z wizytą u... Natalia Alergolog (2) Pilnie poszukuje alergologa na terenia Osowej lub Oliwy prywatnie.Mozecie... Maja Tomograf (5) Witam, może ktoś z was orietuje sie ile czasu czeka się na badanie tomografem... Kasia
Ginekolog od babskich spraw - grzybica, bakterie itp. (4) Szukam dobrego ginekologa który zna się na "babskich chorobach", chodzi... xjustynaxxx laryngolog z NFZ (3) witam wszystkich czy orientuje sie ktos gdzie moge sie dostac do laryngologa... edi Jak zdobyć skierowanie na badania hormonalne? (12) Dostałam polecenie od endokrynologa, aby zbadać: TSH, kortyzol. prolaktynę,... zdesperowana ginekolog - nfz (7) Witam Czy możecie polecić dobrego ginekologa na nfz? ginekolog gdzie z 7-latką iść do gastrologa (5) kogo polecacie? mama badanie na obciążenia organizmu - gdzie można zrobić? (2) Hej! Poszukuję badań, żeby sprawdzić obciążenia organizmu. Najbardziej zależy... Dorota Jakie wyniki badań warto przygotowac przed pierwszą wizytą u endokrynologa? (6) Poproszę o podpowiedz. Zamia Dr Zinkiewicz - Jagiellonska - czy w gab jest USG ? (3) Witam.. chodzilam do ginekologa prywatnie a teraz sie umowilam do Dr... Magda175 Poradnia kardiologiczna dla dzieci (4) Poradnia kordiologiczna dla dzieci w Szpitalu na ul . Polanki 119 jeszcze... lusia Onkolog z USG (4) Szukam dobrego onkologa, który podczas wizyty wykonuje USG piersi. Najlepiej... Zaspianka jakie badania do endokrynologa na 1 wizyte?? (7) Witam, wybieram sie do endokr ale chcialabym isc odrazu z wynikami TSH, ft3 i... LSfotografia Poszukuję lekarza medycyny pracy (2) Witam! Potrzebuję wpis do książeczki sanepidowskiej. Dlatego mam pytanie.... Ania usuwanie zęba 8 na nfz (4) chciałabym się dowiedzieć gdzie polecacie usunąć zęba na nfz (chodzi o... jaaa Gdzie najlepiej przykleic plaster Evra żeby się nie odklejał? (3) Jak w tytule, prosze o radę,macie jakieś doświadczenia w tym temacie?:) ag dentysta (1) Witam, czy ktos moze cos powiedziec mi na temat dentysty nfz na karczemkach?... xxx sprawdzone srodki na niewydolności krążenia żylnego (1) polećcie proszę sprawdzone leki na poprawienie krazenia zylnego(... matylda dr Tomasz Mazurek gdzie przyjmuje? (5) dziewczyny gdzie mogę znaleźć tego ortopedę? będę bardzo wdzięczna za pomoc :-) tajki