tanie leczenie kanałowe - gdzie? (5) mam do zrobienia 3 lub 4 kanały, jestem studentką nie stać mnie na drogie... ona5435345545435 dentysta pomocy! (8) czy jest w gdansku jeszcze cos takiego jak dentysta na NFZ?????? jeśli macie... chora psycholog w przychodni na Jaskółczej. (3) Jak w temacie, kogo możecie polecić?? Czy długo się tam czeka na swoją kolej?? max
endokrynolog- ginekolog na NFZ (2) Gdzie znajdę dobrego endo- gin na NFZ, gdzie nie trzeba długo czekać? KamalaZ tania apteka na Morenie (4) Czy na Morenie znajdę tanią aptekę? nzalog.Krzysia gdzie szybko ze skierowanie do poradni laryngologicznej (2) witam wszystkich mam pytanie gdzie przyjmą mnie od reki z cierpiącym... mika zapominanie (5) Witam serdecznie, mam takie problem- ostatnio tak od około dwoch miesięcy... madzia.77 Dr.Anita Stolińska prośba o opinie (2) Witam Bardzo proszę o opinie osób które korzystały z pomocy Pani... anka Psycholog - cena wizyty (2) Wiecie może ile kosztuje wizyta u psychologa? Mile widziane podanie ceny za... pytająca który pediatra lepszy? (2) podzielcie się ze mną swoimi opiniami odnośnie pediatry na Ujeścisku... zuza treningi Chodakowskiej (4) jak sie przemóc? zmobilizować?są tak ciężkie że padam po 15 minutach,może... Basik Dentysta dla dzieci - sprawdzony (7) Witam na Forum z pytaniem, gdzie jest dobry dentysta, który nie odstraszy... Mmama ginekolog (2) A czy mozecie mi pomoc ,w temacie dr ZAWIDZKI ,czy ktoras z pan moze u niego... jolinka Dobry dentysta w Trójmieście, estetyczne poprawki (5) Poszukuję dobrego dentysty, najlepiej z Gdańska, ale może być i całe... Mła Lolita dobry i tani dentysta // okolice Pruszcza (2) czy ktoś może polecić dobrego i niedrogiego stomatologa? chodzi o wstawienie... AlicjaK gdzie na tomografie najszybciej? (3) witam gdzie na nfz najszybsze sa terminy ? na tomograf najlepiej w gdansku... kasia Poszukuję bardzo dobrego Endokrynologa w Gdańsku nawet prywatnie! Pomocy! (6) Witam. Od dziecka leczę się na niedoczynność,ale oprócz badań FT4 i TSH i... Osa Gdzie szukać osoby do pomocy dla niechodzcej babci ?? (7) Pytanie jak wyżej... wnuczka szczepionka HPV dla nastolatki (2) Witam wszystkie mamy nastolatek. Czy myślałyście o szczepionce dla swoich... BNBMN Czy ktoś miał ostatnio wycinane migdałki jako dorosły (4) Dostałam skierowanie na wycięcie migdałków jestem ciekawa jak to się odbywa... Joanna3O